Povezane vesti
"Navikao sam da trpim" Milanče Radosavljević se rasplakao na koncertu na Tašmajdanu: "Ja sam ovo zaslužio" (video)
Blic pre 21 dana
Pevač je izrazio zadovoljstvo pred nastup i rekao da je koncert mogao da se dogodi i ranije. Zbog velike potražnje organizatori su pustili u prodaju dodatnih 200 ulaznica. Večeras će legendarni pevač narodne muzike Milanče Radosavljević održati koncert… »
Potpuno se slomio na Tašmajdanu! Milanče Radosavljević briznuo u plač pred publikom: "Navikao sam da trpim, ja sam ovo…
Kurir pre 21 dana
Legendarni pevač narodne muzike Milanče Radosavljević večeras će održati veliki solistički koncert na Tašmajdanu, a emocije su ga savladale već uoči izlaska na scenu. Govoreći pred početak spektakla, Milanče je iskreno priznao kako se oseća pred jedan od… »
Vesti dana »
(Foto) Francuska: U Žirondi izgorelo više od 30.000 hekatara, plamen se bliži Bordou
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 26 povezanih
Vlada Srbije produžila umanjenje akciza na gorivo od 20 odsto do 2. avgusta
NIN pre 51 minutajoš 14 povezanih
Zaplenjeno oko 400 kilograma rezanog duvana u Novom Pazaru: Osumnjičeni oštetio budžet za oko 4.400.000 dinara
Euronews pre 41 minutajoš 12 povezanih
Stefanović (SSP): SAD nam nisu ukinule takse zbog Vučića, već zbog odluke Vrhovnog suda
Beta pre 21 minutajoš 8 povezanih