Povezane vesti
"Navikao sam da trpim" Milanče Radosavljević se rasplakao na koncertu na Tašmajdanu: "Ja sam ovo zaslužio" (video)
Blic 03.07.2026
Pevač je izrazio zadovoljstvo pred nastup i rekao da je koncert mogao da se dogodi i ranije. Zbog velike potražnje organizatori su pustili u prodaju dodatnih 200 ulaznica. Večeras će legendarni pevač narodne muzike Milanče Radosavljević održati koncert… »
Potpuno se slomio na Tašmajdanu! Milanče Radosavljević briznuo u plač pred publikom: "Navikao sam da trpim, ja sam ovo…
Kurir 03.07.2026
Legendarni pevač narodne muzike Milanče Radosavljević večeras će održati veliki solistički koncert na Tašmajdanu, a emocije su ga savladale već uoči izlaska na scenu. Govoreći pred početak spektakla, Milanče je iskreno priznao kako se oseća pred jedan od… »
Vesti dana »
Vremeplov: Umro Ivan Sarić, prvi čovek iz Srbije koji je poleteo avionom
RTV pre 5 satijoš 1 povezana
MUP Severne Makedonije: Saobraćaj na graničnom prelazu Tabanovce normalizovan
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Ujutru oblačno, tokom dana sunčano uz temperaturu do 35 stepeni - kiša moguća na jugu Srbije
RTS pre 14 minutajoš 3 povezane
Zašto stručnjaci savetuju da se nosi rezerva od 50 evra u novčaniku - mnogi ne znaju ovo pravilo
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Teheran oštro reagovao na najavu novih američkih sankcija; irački tankeri dobili dozvolu za Ormuski moreuz
RTS pre 14 minutajoš 1 povezana