Povezane vesti
'Persepolis', priča koja odgaja buntovnice
BBC News pre 4 sati
Dugo me je posmatrala sa polica knjižara i biblioteka, a posle smrti Marđan Satrapi konačno sam odlučio da je pročitam - ovo je priča o 'Persepolisu'. Dugo me je posmatrala sa polica knjižara i biblioteka, godinama bila na listi za čitanje, ali je nikada… »
‘Persepolis’, priča koja odgaja buntovnice
Južne vesti pre 3 sata
Čarobna knjiga Dugo me je posmatrala sa polica knjižara i biblioteka, godinama bila na listi za čitanje, ali je nikada nisam uzeo u ruke. Nekako se uvek nešto isprečilo ispred Persepolisa, grafičkog romana koji je čest gost lista onih koji su „promenili… »
‘Persepolis’, priča koja odgaja buntovnice
Danas pre 3 sata
Dugo me je posmatrala sa polica knjižara i biblioteka, godinama bila na listi za čitanje, ali je nikada nisam uzeo u ruke. Nekako se uvek nešto isprečilo ispred Persepolisa, grafičkog romana koji je čest gost lista onih koji su „promenili percepciju o… »
'Persepolis', priča koja odgaja buntovnice
Radio 021 pre 3 sata
Dugo me je posmatrala sa polica knjižara i biblioteka, a posle smrti Marđan Satrapi konačno sam odlučio da je pročitam - ovo je priča o 'Persepolisu'. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Čarobna knjiga Dugo me je posmatrala sa polica knjižara i… »
Vesti dana »
U Novom Sadu uhapšen muškarac za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana
Tramp govorom na Maunt Rašmoru započeo proslavu Dana nezavisnosti SAD: Nijedna zemlja nije učinila više dobra za svet
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 23 povezane
Prišao Mesiju, pa ostao u šoku: Golman Zelenortskih ostrva otkrio šta mu je Argentinac rekao
Večernje novosti pre 1 satjoš 67 povezanih
Uhapšene dve osobe zbog sumnje da su ubile muškarca i zakopale njegovo telo u Rumi
NIN pre 10 minutajoš 32 povezane