Povezane vesti
'Persepolis', priča koja odgaja buntovnice
BBC News 04.07.2026
Dugo me je posmatrala sa polica knjižara i biblioteka, a posle smrti Marđan Satrapi konačno sam odlučio da je pročitam - ovo je priča o 'Persepolisu'. Dugo me je posmatrala sa polica knjižara i biblioteka, godinama bila na listi za čitanje, ali je nikada… »
‘Persepolis’, priča koja odgaja buntovnice
Danas 04.07.2026
Dugo me je posmatrala sa polica knjižara i biblioteka, godinama bila na listi za čitanje, ali je nikada nisam uzeo u ruke. Nekako se uvek nešto isprečilo ispred Persepolisa, grafičkog romana koji je čest gost lista onih koji su „promenili percepciju o… »
'Persepolis', priča koja odgaja buntovnice
Radio 021 04.07.2026
Dugo me je posmatrala sa polica knjižara i biblioteka, a posle smrti Marđan Satrapi konačno sam odlučio da je pročitam - ovo je priča o 'Persepolisu'. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Čarobna knjiga Dugo me je posmatrala sa polica knjižara i… »
‘Persepolis’, priča koja odgaja buntovnice
Južne vesti 04.07.2026
Čarobna knjiga Dugo me je posmatrala sa polica knjižara i biblioteka, godinama bila na listi za čitanje, ali je nikada nisam uzeo u ruke. Nekako se uvek nešto isprečilo ispred Persepolisa, grafičkog romana koji je čest gost lista onih koji su „promenili… »
Vesti dana »
Britanska agencija za pomorsku trgovinu: Brod pogođen dok je prolazio kroz Ormuski moreuz
Insajder pre 14 minutajoš 3 povezane
Kiša donela kratki predah, žestoke vrućine već od sutra! Vremenski rolerkoster ne posustaje, do kraja sedmice temperature i do 40 stepeni
Dnevnik pre 4 minutajoš 4 povezane
Kragujevac: 17. redovna sednica Skupštine grada zakazana za 24. avgust
Pressek pre 34 minutajoš 1 povezana