Povezane vesti
'Persepolis', priča koja odgaja buntovnice
BBC News pre 22 dana
Dugo me je posmatrala sa polica knjižara i biblioteka, a posle smrti Marđan Satrapi konačno sam odlučio da je pročitam - ovo je priča o 'Persepolisu'. Dugo me je posmatrala sa polica knjižara i biblioteka, godinama bila na listi za čitanje, ali je nikada… »
‘Persepolis’, priča koja odgaja buntovnice
Južne vesti pre 22 dana
Čarobna knjiga Dugo me je posmatrala sa polica knjižara i biblioteka, godinama bila na listi za čitanje, ali je nikada nisam uzeo u ruke. Nekako se uvek nešto isprečilo ispred Persepolisa, grafičkog romana koji je čest gost lista onih koji su „promenili… »
'Persepolis', priča koja odgaja buntovnice
Radio 021 pre 22 dana
Dugo me je posmatrala sa polica knjižara i biblioteka, a posle smrti Marđan Satrapi konačno sam odlučio da je pročitam - ovo je priča o 'Persepolisu'. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Čarobna knjiga Dugo me je posmatrala sa polica knjižara i… »
‘Persepolis’, priča koja odgaja buntovnice
Danas pre 22 dana
Dugo me je posmatrala sa polica knjižara i biblioteka, godinama bila na listi za čitanje, ali je nikada nisam uzeo u ruke. Nekako se uvek nešto isprečilo ispred Persepolisa, grafičkog romana koji je čest gost lista onih koji su „promenili percepciju o… »
Vesti dana »
MUP: Uhapšen osumnjičeni da je na Fejsbuku pretio predsedniku Srbije i uredniku "Informera"
Insajder pre 1 satjoš 30 povezanih
Iran optužio Ukrajinu za napad na njegov trgovački brod u Kaspijskom moru, Aragči kaže - "ne može ostati bez odgovora"
N1 Info pre 26 minutajoš 39 povezanih
Štrajk grčkih carinikaa prelazima sa Severnom Makedonijom najavljen za sutra
Serbian News Media pre 2 satajoš 27 povezanih
Iran: Ni Amerikancima nije jasna strategija Vašingtona; Netanjahu: Dolazim u Njujork, odgovoriću na optužbe
RTS pre 1 satjoš 35 povezanih