Povezane vesti

"Udala sam se za njega, iako mi je bio ružan": Pevačica šokirala izjavom o mužu fudbaleru

"Udala sam se za njega, iako mi je bio ružan": Pevačica šokirala izjavom o mužu fudbaleru

Telegraf pre 10 sati
Pevačica Sanja Đorđević, koja je na muzičkoj sceni prisutna od 1987. godine, već duže od tri decenije uživa u stabilnom braku sa bivšim profesionalnim fudbalerom Petrom Đorđevićem. Iz njihove zajednice rodila se ćerka Ivana. Međutim, njihova ljubavna… »
Sanja šokirala izjavom o mužu fudbaleru, a u braku su decenijama: "Udala sam se za njega, iako mi je bio ružan"

Sanja šokirala izjavom o mužu fudbaleru, a u braku su decenijama: "Udala sam se za njega, iako mi je bio ružan"

Blic pre 11 sati
Ulazak u brak za pevačicu je bio veliki šok. Tajna srećnog braka je distanca, što je već objašnjavala. Pevačica Sanja Đorđević, koja je na muzičkoj sceni prisutna od 1987. godine, već duže od tri decenije uživa u stabilnom braku sa bivšim profesionalnim… »

Nova pre 11 sati
Pevačica Sanja Đorđević, koja je na muzičkoj sceni prisutna od 1987. godine, već duže od tri decenije uživa u stabilnom braku sa bivšim profesionalnim fudbalerom Petrom Đorđevićem. Iz njihove zajednice rodila se ćerka Ivana. Međutim, njihova ljubavna… »
"Udala sam se za njega, iako mi je bio ružan!" Sanja Đorđević šokirala priznanjem o mužu fudbaleru, a danas važe za jedan od…

"Udala sam se za njega, iako mi je bio ružan!" Sanja Đorđević šokirala priznanjem o mužu fudbaleru, a danas važe za jedan od…

Kurir pre 11 sati
Pevačica Sanja Đorđević već gotovo četiri decenije uspešno gradi muzičku karijeru, dok istovremeno više od 30 godina uživa u srećnom braku sa bivšim profesionalnim fudbalerom Petrom Đorđevićem. Njihovu ljubav upotpunila je ćerka Ivana. Zanimljivo je da… »

Vesti dana »