Povezane vesti

Alegri zvanično preuzeo Napoli

Alegri zvanično preuzeo Napoli

Sport klub pre 9 sati
Masimilijano Alegri je zvanično preuzeo Napoli, saopštili je italijanski klub. „Napoli pozdravlja dolazak Masimilijana Alegrija na mesto šefa stručnog štaba prvog tima”, navodi se u saopštenju kluba kojim se zvanično potvrđuje imenovanje o kojem je… »
Železničar doveo pojačanje iz Đenove za 500.000 evra

Železničar doveo pojačanje iz Đenove za 500.000 evra

Sport klub pre 10 sati
Nigerijski fudbaler Dejvid Ankej novi je igrač Železničara iz Pančeva. Ugovor je potpisan na tri godine. Nigerijac je u pančevački klub došao iz Đenove za 500.000 evra. „Srećan sam što sam ovde. Jedva čekam da vas upoznam i spreman sam da dam svoj… »
Železničar doveo četvrto pojačanje: Ankej: Srećan sam što sam ovde

Železničar doveo četvrto pojačanje: Ankej: Srećan sam što sam ovde

Dnevnik pre 11 sati
Železničar je angažovao veliko pojačanje u napadu. Dres pančevačkog kluba zadužio je 24-godišnji Nigerijac Dejvid Ankej Akpan u transferu vrednom 500.000 evra. Ankej je potpisao trogodišnji ugovor sa Železničarom u koji stiže iz redova Đenove. Višestruki… »
Nastavlja se pojačavanje u Pančevu - Železničar pazario u Đenovi

Nastavlja se pojačavanje u Pančevu - Železničar pazario u Đenovi

RTS pre 13 sati
Nigerijski fudbaler Dejvid Ankej novi je igrač Železničara, saopštio je klub iz Pančeva. Ankej (24) je sa Železničarom potpisao trogodišnji ugovor. Nigerijac je u pančevački klub došao iz Đenove za 500.000 evra. "Srećan sam što sam ovde. Jedva čekam da… »
Dejvid Ankej novi igrač Železničara

Dejvid Ankej novi igrač Železničara

Politika pre 13 sati
Nigerijski fudbaler je u pančevački klub došao iz Đenove za 500.000 evra. Nigerijski fudbaler Dejvid Ankej novi je igrač Železničara, saopštio je danas klub iz Pančeva. Ankej (24) je sa Železničarom potpisao trogodišnji ugovor. On je u pančevački klub… »
Železničar doveo napadača iz Serije A za pola miliona, igrao i Ligu šampiona

Železničar doveo napadača iz Serije A za pola miliona, igrao i Ligu šampiona

Nova pre 17 sati
Pančevački Železničar napravio je ubedljivo najveći transfer u istoriji kluba i angažovao kapitalno pojačanje u napadu. Novi član superligaša sa Tamiša zvanično je postao dvadesetčetvorogodišnji Nigerijac Dejvid Ankej Akpan, u poslu teškom čak 500.000… »
Sa 18 godina milioni i Premijer liga, sa 25 Srbija i niži rang

Sa 18 godina milioni i Premijer liga, sa 25 Srbija i niži rang

Sport klub pre 17 sati
Filip Stuparević, momak koji je nekada važio za jednog od najvećih bisera srpskog fudbala, novo je pojačanje Napretka iz Kruševca. Ovaj 25-godišnji ofanzivac trebalo bi da predstavlja veliko pojačanje za „čarapane“ u misiji ekspresnog povratka u elitni… »
Klub iz Premijer lige dao preko 2.000.000 evra za njega, sad je potpisao za klub u Prvoj ligi Srbije

Klub iz Premijer lige dao preko 2.000.000 evra za njega, sad je potpisao za klub u Prvoj ligi Srbije

Telegraf pre 18 sati
Ekipa Napretka iz Kruševca je nastavila sa jačanjem tima. Najnovije pojačanje ove ekipe je postao Filip Stuparević, fudbaler koji došao i do Premijer lige, a onda je usledio karijerni pad i sad je potpisao za ovu ekipu. Filip Stuparević je važio za veoma… »
Napadač koji je postigao jedan gol od 2023. godine, bio je i u Crvenoj zvezdi: Železničar predstavio novo pojačanje za…

Napadač koji je postigao jedan gol od 2023. godine, bio je i u Crvenoj zvezdi: Železničar predstavio novo pojačanje za…

Hot sport pre 19 sati
Ipak, nadamo se da će proraditi u Banatu, igrao je i u Ligi šampiona! Železničar iz Pančeva angažovao je veliko pojačanje u napadu. Novi fudbaler pančevačkog superligaša postao je 24-godišnji Nigerijac Dejvid Ankej Akpan, koji je stigao u transferu… »
Železničar doveo špica iz Đenove, bio je na probi i u Zvezdi

Železničar doveo špica iz Đenove, bio je na probi i u Zvezdi

Sportske.net pre 19 sati
Fudbalski klub Železničar iz Pančeva priprema se za debitanski nastup u Evropi. Braga čeka ekipu Radomira Kokovića za dvadesetak dana i za to vreme se sklapa ekipa koja bi probala da ostavi što je bolji mogući utisak na evrosceni. Ove subote, Železničar… »
Popović stigao iz Zvezde u Olimpijakos: Crnogorac predstavljen u Atini

Popović stigao iz Zvezde u Olimpijakos: Crnogorac predstavljen u Atini

Mondo pre 19 sati
Crnogorski golman Balša Popović (26) otišao je definitivno iz OFK Beograda preko Crvene zvezde u Olimpijakos, za 1,5 miliona evra. Čuvar mreže koji je odlično igrao za "romantičare" prošle sezone na pozajmici sa "Marakane" nije ni debitovao za… »
Železničar aktivirao bombu! U Pančevo stiglo pojačanje iz Italije!

Železničar aktivirao bombu! U Pančevo stiglo pojačanje iz Italije!

Kurir pre 19 sati
Ankej je potpisao trogodišnji ugovor sa Železničarom u koji stiže iz redova Đenove. Višestruki šampion Italije je u januaru 2024. platio 2.500.000 evra za Ankeja moldavskom Šerifu, u kojem je ostavio sjajan utisak i igrao Ligu šampiona. Usledile su… »
Bomba u Pančevu! Železničar doveo fudbalera Đenove, obeštećenje 500.000 evra

Bomba u Pančevu! Železničar doveo fudbalera Đenove, obeštećenje 500.000 evra

Večernje novosti pre 19 sati
Železničar je angažovao veliko pojačanje u napadu. Dres pančevačkog kluba zadužio je 24-godišnji Nigerijac Dejvid Ankej Akpan u transferu vrednom 500.000 evra. FOTO: FK Železničar Ankej je potpisao trogodišnji ugovor sa Železničarom u koji stiže iz… »
Železničar se pojačao iz Đenove

Železničar se pojačao iz Đenove

B92 pre 19 sati
Železničar je angažovao veliko pojačanje u napadu. Dres pančevačkog kluba zadužio je 24-godišnji Nigerijac Dejvid Ankej Akpan u transferu vrednom 500.000 evra. Ankej je potpisao trogodišnji ugovor sa Železničarom u koji stiže iz redova Đenove. Višestruki… »
Potvrđeno pisanje Telegrafa: Železničar predstavio napadača iz Đenove, bio je na probi i u Crvenoj zvezdi

Potvrđeno pisanje Telegrafa: Železničar predstavio napadača iz Đenove, bio je na probi i u Crvenoj zvezdi

Telegraf pre 19 sati
Fudbalski klub Železničar iz Pančeva doveo je i četvrto pojačanje ovog leta. Zvanično je novi igrač ovog kluba postao Nigerijac Dejvid Ankej, koji dolazi iz Đenove, a što je Telegraf već i najavio. Ankej je potpisao trogodišnji ugovor sa ekipom… »
Novi klub, nova priča: Popović iz Zvezde stigao u Olimpijakos!

Novi klub, nova priča: Popović iz Zvezde stigao u Olimpijakos!

Hot sport pre 20 sati
Olimpijakos predstavio novog golmana! Doskorašnji golman OFK Beograda, Balša Popović, nastavlja karijeru u Olimpijakosu, gde prelazi za obeštećenje od oko 1,5 miliona evra. Iako je prethodnu sezonu odlično branio u dresu “romantičara”, Popović je… »
Kristijano Ronaldo usred Svetskog prvenstva dobio novog trenera

Kristijano Ronaldo usred Svetskog prvenstva dobio novog trenera

Telegraf pre 1 dan
Australijski stručnjak Angelos Postekoglu imenovan je za novog trenera Al Nasra, saopštio je u petak šampion Saudijske Pro lige. Sa klubom je potpisao dvogodišnji ugovor, a u Saudijsku Arabiju stiže u pokušaju da oživi karijeru nakon dva teška angažmana… »

Vesti dana »