Povezane vesti

"Mi smo igrali protiv Francuza, ovo sada je afrički tim"

"Mi smo igrali protiv Francuza, ovo sada je afrički tim"

B92 pre 3 sata
Pred meč osmine finala Mundijala između Paragvaja i Francuske nekadašnji reprezentativci dve selekcije Kristof Dugari i Hose Luis Čilaver obnovili su staro rivalstvo. Podsetimo, Francuska i Paragvaj su i 1998. godine igrale u nokaut fazi Mundijala kada… »
Težak rasistički ispad fudbalske legende! Brutalan udarac na reprezentativce Francuske pred osminu finala Svetskog prvenstva

Težak rasistički ispad fudbalske legende! Brutalan udarac na reprezentativce Francuske pred osminu finala Svetskog prvenstva

Kurir pre 9 sati
Pred utakmicu Paragvaj - Francuska (subota 23 časova) šezdesetogodišnji golman je na društvenim mrežama Francusku nazvao "ekipom iz Afrike", kao odgovor na komentare bivšeg francuskog napadača Kristofa Digarija. Čilavert je objavio snimak ekrana sa… »
„Mi smo 1998. igrali protiv Francuza, danas su to Afrikanci“

„Mi smo 1998. igrali protiv Francuza, danas su to Afrikanci“

Sport klub pre 10 sati
Legendarni paragvajski golman Hoze Luis Čilavert još jednom je izazvao veliku pažnju komentarom na društvenim mrežama, ovog puta uoči utakmice Paragvaja i Francuske u somini finala Svetskog prvenstva. Povod za njegovu reakciju bile su izjave bivšeg… »

Vesti dana »