Povezane vesti
"Lupio sam mu 19 šamara": Irfan Mensur na snimanju kultnog filma morao da udara poznatog kolegu
Nova pre 9 sati
Glumac Irfan Mensur otkrio je svojevremeno zanimljivu anegdotu sa snimanja filma "Nebeska udica". Za potrebe jedne scene u filmu "Nebeska udica" Irfan Mensur morao je 19 puta da ošamari Nikolu Đurička koji mu je u tom ostvarenju glumio sina. "Pokojni… »
"Pobegao sam, nisam hteo da nastavim snimanje" Irfan Mensur otkrio zbog čega je prestao da radi na kultnom projektu, a u sve…
Blic pre 10 sati
Za scenu u filmu 'Nebeska udica' morao sam 19 puta da ošamari Nikolu Đurička. Uloga Japanca iz 'Tesne kože' mu obeležila karijeru, ali je pobegao u pozorište. Čuveni glumac Irfan Mensur ne krije da je prihvatao uloge kako bi zaradio jer je bio na rubu… »
Vesti dana »
Ogroman broj ljudi u Teheranu odaje poštu ubijenom ajatolahu Aliju Hamneiju
Beta pre 1 satjoš 66 povezanih
Pripadnik "vračarskog klana" uhapšen u Beogradu: Pištoljem pretio vozaču, pa krvlju ispisao "VR" na haubi
Nova pre 3 satajoš 27 povezanih
Tramp i Zelenski razgovarali telefonom: Čestitka za Dan nezavisnosti SAD, a ovo je najvažnija poruka
Dnevnik pre 32 minutajoš 48 povezanih
SRCE: Tramp na kampanju u SAD potrošio 450 miliona dolara, Vučić na ekonomske mere više od 600
Beta pre 2 satajoš 18 povezanih