Povezane vesti
"Dečka sam uhvatila u prevari" Naša pevačica je više puta imala problematične veze, a onda je ispričala sve o skandalu
Blic pre 3 sata
Pevačica je nedavno i sa novim dečkom imala problema. Tvrdi da jeste slala provokativne fotografije, ali sa granicom i merom. Pevačica i jutjuberka Ruža Rupić iskreno je progovorila o raskidu sa bivšim dečkom zbog prevare, pa se godinama kasnije o svemu… »
Pevačica uhvatila partnera u prevari: Ogolila dušu o skandalu! Prate je burne veze: On je za nju izdvojio 4.000 evra, evo zbog…
Kurir pre 3 sata
Pevačica i jutjuberka, Ruža Rupić otvorila je dušu o raskidu sa bivšim partnerom koji je usledio nakon neverstva. Jednom prilikom, Ruža je otkrila kako je reagovala kada je saznala za prevaru, ali je pričala i o granici dobrog ukusa. - Meni je bilo… »
"Imala sam njegovu prepisku..." Pevačica dobila dokaz o prevari, pa pomenula svoje eksplicitne slike
Telegraf pre 8 sati
Pevačica i jutjuberka Ruža Rupić iskreno je progovorila o raskidu sa bivšim dečkom zbog prevare, pa se godinama kasnije o svemu prepričavalo, kada ga je uhvatila i saznala za neverstvo. U intervjuu je jednom prilikom otkrila detalje o tome kako je… »
Vesti dana »
MUP: Uhapšen pripadnik „vračarskog klana“, osumnjičen za pretnje pištoljem i nasilničko ponašanje
Insajder pre 2 satajoš 35 povezanih
Ogroman broj ljudi u Teheranu odaje poštu ubijenom ajatolahu Aliju Hamneiju
Beta pre 2 satajoš 68 povezanih
Tramp i Zelenski razgovarali telefonom: Čestitka za Dan nezavisnosti SAD, a ovo je najvažnija poruka
Dnevnik pre 1 satjoš 52 povezane