Povezane vesti
"Godinama me varao s prijateljicom, dolazila nam je u kuću": Pevačica slučajno saznala za prevaru, stigla joj poruka
Mondo pre 3 sata
Pevačica Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske, razvela se posle 13 godina braka nakon što ju je bivši suprug godinama varao. Istinu o neverstvu saznala je na nesvakidašnji način – putem anonimne poruke koju je dobila dok je boravila kod svog oca u… »
Dolazila joj u kuću i bila s njenim mužem ćerku Goce Božinovske muž godinama varao s najboljom drugaricom! Jelena iznela…
Kurir pre 3 sata
Ćerka folk zvezde Goce Božinovske, pevačica Jelena Vučković nakon 13 godina braka, odlučila je da se razvede nakon što ju je bivši muž varao. To je sada deo njene prošlosti, a sada uživa u ljubavi sa novim dečkom. Naime, ona je za neverstvo saznala na… »
"Godinama me je varao sa prijateljicom, dolazila nam je u kuću" Ćerka Goce Božinovske šokirala detaljima o bivšem mužu…
Blic pre 5 sati
Istinu o preljubi saznala je putem anonimne poruke dok je boravila kod oca u Kuršumliji. Najveći šok za Jelenu bio je to što je suprug varao sa njenom prijateljicom koja je često dolazila u njihov dom. Pevačica Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske… »
"Dolazila je kod nas, godinama me je varao": Ćerka Goce Božinovske otkrila istinu o prevari bivšeg muža
Telegraf pre 5 sati
Pevačica Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske, razvela se posle 13 godina braka nakon što ju je bivši suprug godinama varao. Istinu o neverstvu saznala je na nesvakidašnji način – putem anonimne poruke koju je dobila dok je boravila kod svog oca u… »
Vesti dana »
Tramp: Tokom sahrane Hamneija niko neće pucati, uskoro moguć sastanak sa Netanjahuom
Insajder pre 39 minutajoš 53 povezane
MUP tvrdi da je uhapšen pripadnik „vračarskog klana“: Osumnjičen za pretnje pištoljem i nasilničko ponašanje
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih
"Zajedno smo oslobodili svet od nacizma": Putin poslao poruku Trampu i čestitao mu Dan nezavisnosti
Mondo pre 1 satjoš 36 povezanih
Miroslav Aleksić u Nišu: Medijana je dokaz da se režim može pobediti i pod nepoštenim uslovima, ujedinjenje je ključ
Glas Šumadije pre 44 minutajoš 16 povezanih
Cela Srbija strepela zbog njega, on poslao moćnu poruku nakon meča sa Novakom: Reči koje najbolje opisuju koliko je Đoković veliki!
Hot sport pre 44 minutajoš 25 povezanih