Povezane vesti

"Dva puta su se borili za moj život" Emotivna ispovest poznate voditeljke - otkrila jezive detalje, jedna stvar je najviše…

"Dva puta su se borili za moj život" Emotivna ispovest poznate voditeljke - otkrila jezive detalje, jedna stvar je najviše…

Kurir pre 2 sata
Iako je voditeljka Lea Kiš uglavnom nasmejana i rasoložena, iza tog osmeha krije se teška životna priča kada se 1999. godine suočila sa velikim gubitkom i borbom za život. Tokom bombardovanja, voditelja je prošla kroz pravu agoniju koja je donela… »
"Dva puta su se borili za moj život" Voditeljka je prošla kroz veoma bolan period: "Posebno je bilo teško saznanje da neću…

"Dva puta su se borili za moj život" Voditeljka je prošla kroz veoma bolan period: "Posebno je bilo teško saznanje da neću…

Blic pre 3 sata
Lea Kiš je tokom bombardovanja izgubila bebu zbog ozbiljnih komplikacija u trudnoći, koje su dovele do hitne operacije i borbe za život. Lea je iskreno podelila kako ju je saznanje da više ne može imati decu duboko potreslo. Voditeljka Lea Kiš važi za… »
"Borili su se za moj život" Voditeljka o najtežem periodu: "Rekli su mi da više neću moći da budem mama"

"Borili su se za moj život" Voditeljka o najtežem periodu: "Rekli su mi da više neću moći da budem mama"

Telegraf pre 3 sata
Voditeljka Lea Kiš godinama važi za jednu od najvedrijih televizijskih ličnosti, ali iza njenog osmeha krije se jedna od najtežih životnih priča. Tokom NATO bombardovanja 1999. godine suočila se sa gubitkom bebe, teškom operacijom i borbom za sopstveni… »

Vesti dana »