Povezane vesti
'Posle puta u Indiju pronašli su mi 38 parazita u mozgu'
Radio 021 pre 5 sati
Louri je jedna od svega nekoliko ljudi kojima se svake godine u Ujedinjenom Kraljevstvu (UK) dijagnostikuje retka infekcija mozga. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. BBC Louri Denman Louri Denman je prvi put shvatila da nešto nije u redu kada je… »
'Posle puta u Indiju pronašli su mi 38 parazita u mozgu'
BBC News pre 5 sati
Louri je jedna od svega nekoliko ljudi kojima se svake godine u Ujedinjenom Kraljevstvu (UK) dijagnostikuje retka infekcija mozga. Louri Denman je prvi put shvatila da nešto nije u redu kada je tokom boravka u toaletu doživela jezivo otkriće. Izbacila… »
‘Posle puta u Indiju pronašli su mi 38 parazita u mozgu’
Danas pre 5 sati
Louri Denman je prvi put shvatila da nešto nije u redu kada je tokom boravka u toaletu doživela jezivo otkriće. Izbacila je pantljičaru dugu oko metar. „Izgledala je odvratno, kao selotejp sa sitnim ispupčenjima“, priča 42-godišnjakinja iz Velsa. To je… »
‘Posle puta u Indiju pronašli su mi 38 parazita u mozgu’
Južne vesti pre 5 sati
BBC Louri Denman Louri Denman je prvi put shvatila da nešto nije u redu kada je tokom boravka u toaletu doživela jezivo otkriće. Izbacila je pantljičaru dugu oko metar. „Izgledala je odvratno, kao selotejp sa sitnim ispupčenjima“, priča 42-godišnjakinja… »
Vesti dana »
Krivična prijava protiv mladića iz Vršca zbog neovlašćenog držanja opojnih droga
RTV pre 22 minutajoš 35 povezanih
Reke ljudi na ulicama Teherana: Iran se oprašta od poginulog ajatolaha Alija Hamneija (FOTO)
Insajder pre 1 satjoš 68 povezanih
Tramp i Zelenski razgovarali telefonom: Čestitka za Dan nezavisnosti SAD, a ovo je najvažnija poruka
Dnevnik pre 1 satjoš 52 povezane
Kusturica i Lukić režirali pobedu Srbije nad Turskom – sa Amerikancima za zlato!
Sputnik pre 47 minutajoš 34 povezane
Grend slem u Londonu: Britanac Feri prošao u osminu finala Vimbldona
Kurir pre 47 minutajoš 24 povezane