Povezane vesti
Fico: Održavam kontakte i sa Putinom i sa Zelenskim
Kurir pre 12 sati
Slovački premijer Robert Ficoporučio je da vodi direktne kontakte i sa Moskvom i sa Kijevom, ističući da male države u uslovima globalne krize moraju da sprovode pragmatičnu i uravnoteženu spoljnu politiku. Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas… »
Fico: Ja sam premijer koji održava direktne veze i sa Putinom i sa Zelenskim
NIN pre 14 sati
Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da održava direktne veze i sa ruskim liderom Vladimirom Putinom i sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim, dodajući da smatra da treba voditi normalan dijalog sa obojicom. “U situaciji u kojoj se… »
Robert Fico: Slovačka mora da vodi pragmatičnu spoljnu politiku, imam direktan kontakt i sa Putinom i Zelenskim
Euronews pre 13 sati
Slovački premijer Robert Fico zjavio je danas da održava direktne veze i sa ruskim liderom Vladimirom Putinom i sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim, dodajući da smatra da treba voditi normalan dijalog sa obojicom. “U situaciji u kojoj se… »
Fico: "Održavam kontakte i sa Putinom i sa Zelenskim"; "Moramo biti pragmatični"
B92 pre 13 sati
Slovački premijer Robert Fico poručio je da vodi direktne kontakte i sa Moskvom i sa Kijevom, ističući da male države u uslovima globalne krize moraju da sprovode pragmatičnu i uravnoteženu spoljnu politiku. Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas… »
Fico zapalio Brisel: Razgovaram i sa Putinom i sa Zelenskim, EU ne zna kako da zaustavi rat!
Politika pre 14 sati
Slovački premijer poručio da rat nema vojno rešenje, oštro kritikovao Kaju Kalas i upozorio da Ukrajina ne sme imati povlašćen tretman na putu ka Evropskoj uniji. Slovački premijer Robert Fico ponovo je izazvao pažnju evropske javnosti izjavom da je… »
Vesti dana »
Pred nama sunčan i ugodan dan, uz povećanje oblaka: Vetrovito, temperatura do 30 stepeni
Telegraf pre 2 satajoš 6 povezanih
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos osmine finala Meksiko - Engleska na Svetskom prvenstvu
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih
Eksplozivna naprava bačena ispred vile vlasnika Industrije mesa „Matijević“ u Herceg Novom
Danas pre 8 satijoš 1 povezana