Povezane vesti
Pevačica otkrila sve detalje afere sa OŽENJENIM muškarcima „Bila sam dobra ljubavnica, imala sam INTIMNE ODNOSE U KOLIMA USRED…
Svet & Skandal pre 10 sati
Poznata izvođačica narodne muzike, Zlata Petrović, po ko zna koji put je ostavila javnost bez teksta, iznoseći pikantne i sasvim lične detalje iz svog privatnog života. Iako je već u prošlosti govorila o svojim romansama sa muškarcima koji su u braku… »
"Imala sam intimne odnose u kolima usred bela dana" Pevačica otkrila sve detalje afere sa oženjenim muškarcima: "Bila sam…
Blic pre 12 sati
Naglasila je da su sve njene veze bile iz ličnog zadovoljstva, a ne iz materijalne koristi. Istakla je da nije bila ljubomorna i da joj finansijski status partnera nije bio važan, već kvalitet zajedničkog vremena. Poznata izvođačica narodne muzike, Zlata… »
"Imala sam odnose u kolima usred dana" Pevačica iznela detalje intime sa parkinga! Bila sa oženjenima, priznajem šokirala sve…
Kurir pre 12 sati
Pevačica Zlata Petrović još jednom je ostavila javnost bez reči kada je iznela intimne detalje svog privatnog života. Ona je ranije često govorila o svojim romansama sa oženjenim muškarcima, a onda se prisetila svojih avantura iz mladosti. - Pošto su me… »
"Imala sam intimne odnose na parkingu" Pevačica o aferi sa oženjenim muškarcem: "Bila sam dobra ljubavnica"
Telegraf pre 12 sati
Pevačica Zlata Petrović još jednom je iznenadila javnost iskrenim priznanjima o svom ljubavnom životu. Bez ustručavanja govorila je o vezama sa zauzetim muškarcima, ali i o avanturama iz mladosti kojih se, kako kaže, ne stidi. - Pošto su me osuđivali… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za nedelju 5. jul: Toplo i sunčano uz umeren razvoj oblačnosti
Mondo pre 2 satajoš 6 povezanih
"Ako treba, uprljaćemo ruke": Francuzi kipte od besa, oglasio se Mbape posle "tuče" sa Paragvajcima
Mondo pre 20 minutajoš 9 povezanih
Na današnji dan: Umro Jakov Ignjatović, rođen Tin Ujević, prvo ograničenje brzine - dve milje na sat
Radio 021 pre 1 satjoš 2 povezane
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos osmine finala Meksiko - Engleska na Svetskom prvenstvu
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih
Eksplozivna naprava bačena ispred vile vlasnika Industrije mesa „Matijević“ u Herceg Novom
Danas pre 8 satijoš 1 povezana