Povezane vesti
Tanko na skupu u Pančevu: Pobedićemo zato što je istinu nemoguće držati u pritvoru
Nedeljnik pre 3 sata
Student Andrej Tanko, koji je prvostepeno osuđen za ometanje službenog lica, obratio se okupljenima na protestu u Pančevu, ističući da studenti neće pobediti sami, već samo uz pomoć i podršku građana, piše N1. „Pobedićemo samo ako i kada pobede građani… »
"Istinu je nemoguće držati u pritvoru": Održan protest podrške Andreju Tanku u Pančevu, govorili rektor Đokić i profesor ETF-a…
Nova pre 2 sata
U Pančevu je održan protest podrške studentu Andreju Tanku, koji je prvostepeno osuđen zbog ometanja službenog lica na protestu, a okupljenima su se obratili sam Tanko, rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić i profesor Elektrotehničkog fakulteta… »
Tanko: Studenti neće pobediti sami, izbori su proces koji počinje mnogo pre nego što se zna njihov datum
N1 Info pre 3 sata
Student Andrej Tanko, koji je prvostepeno osuđen za ometanje službenog lica, obratio se okupljenima na protestu u Pančevu, ističući da studenti neće pobediti sami, već samo uz pomoć i podršku građana. „Pobedićemo samo ako i kada pobede građani. Ako svaki… »
Vesti dana »
Krivična prijava protiv mladića iz Vršca zbog neovlašćenog držanja opojnih droga
RTV pre 22 minutajoš 35 povezanih
IRCG: Božja kazna za Izrael i SAD nije daleko; Teheran se oprašta od Alija Hamneija
RTS pre 47 minutajoš 68 povezanih
Tramp na proslavi 250 godina SAD nabrajao nagrade države, pa se požalio da je on nije dobio: "Rešio sam osam ratova a za mene nema Nobela. Zašto?" (foto)
Blic pre 1 satjoš 52 povezane
Reakcija Ergina Atamana tokom meča u kojem je Srbija ušla u finale SP je blago, kipteo je od besa
Telegraf pre 22 minutajoš 34 povezane
Grend slem u Londonu: Britanac Feri prošao u osminu finala Vimbldona
Kurir pre 47 minutajoš 24 povezane