Povezane vesti

"Hteo je da ulaže novac u mene, hteo je da profitira" Poznati muškarac otkrio šta mu je Asmin sve pisao, isplivali detalji

"Hteo je da ulaže novac u mene, hteo je da profitira" Poznati muškarac otkrio šta mu je Asmin sve pisao, isplivali detalji

Kurir pre 3 sata
Pevač i nekadašnji rijaliti učesnik Bane Đokić otkrio je se davnih dana odvojio od rijaliti karijere, ali je bez dlake na jeziku govorio o svom odnosu sa Asminom Durdžićem, koji je hteo da ulaže novac u njega. - Nisam se previše u poslednje vreme… »
"Asmin mi je slao poruke, Aneli pobeđuje" Bivši zadrugar otkrio šok detalje, pa oštro o Staniji: "Ponizila se"

"Asmin mi je slao poruke, Aneli pobeđuje" Bivši zadrugar otkrio šok detalje, pa oštro o Staniji: "Ponizila se"

Telegraf pre 2 sata
Pevač i bivši rijaliti učesnik Bane Đokić progovorio je o svom odnosu sa Asminom Durdžićem i otkrio da su svojevremeno planirali zajedničke poslovne projekte, koji ipak nikada nisu realizovani. Kako je ispričao, sa Asminom se upoznao preko društvenih… »
"Asmin mi je slao poruke, Aneli pobeđuje" Bivši zadrugar pokazao sve dokaze iz telefona, pa opleo po Staniji: "Ponizila se i…

"Asmin mi je slao poruke, Aneli pobeđuje" Bivši zadrugar pokazao sve dokaze iz telefona, pa opleo po Staniji: "Ponizila se i…

Blic pre 3 sata
Aneli je po njegovom mišljenju pobednica i neko ko je to zaslužio. Luka Vujović i on se poznaju dugi niz godina, aii su se vremenom udaljili. Pevač i nekadašnji rijaliti učesnik Bane Đokić otkrio je se davnih dana odvojio od rijaliti karijere, ali je bez… »

Vesti dana »