Povezane vesti
"Ridala kad sam ostala bez fotelje" Srpska pevačica zavela oženjenog, postala magistar, uplovila u politiku pa udala se za 10…
Kurir pre 12 sati
Jelena Lalović, nekadašnja pevačica „Koktel benda“, poznatija pod umetničkim imenom Jellena, obeležila je domaću muzičku scenu krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih godina, nakon čega je prošla kroz nesvakidašnje životne i profesionalne… »
"Ridala sam kad sam ostala bez fotelje": Srpska pevačica zavela oženjenog, pa se udala se za 10 godina mlađeg oficira - Harala…
Blic pre 12 sati
Nakon napuštanja benda, sarađivala je sa poznatim umetnicima, ali su joj prvi koraci u solo karijeri bili teški dok nije našla nove saradnike. Osim muzičke karijere, Jellena je magistrirala na DIF-u i radila kao direktorka sportskog centra, gde se… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA - Peskov: Specijalna vojna operacija nastavlja se kao pravi rat; Zelenski: Rusija za nedelju dana lansirala oko 2.200 dronova
RTV pre 44 minutajoš 38 povezanih
Rojters: Tramp će na samitu NATO razgovarati sa Zelenskim o okončanju rata u Ukrajini
RTV pre 1 satjoš 62 povezane
Srbija osvojila srebro na Svetskom prvenstvu: Kusturica blistao, Amerikanci prejaki u finalu
Mondo pre 19 minutajoš 73 povezane