Povezane vesti

Šest načina da navedete decu da jedu povrće

Danas pre 8 sati
Navesti decu da jedu dovoljno povrća ume da bude prilično teško. Roditeljski forumi i čet grupe puni su pitanja poput: „Da li je normalno da moja deca jedu samo bež hranu?“ Jedan od razloga za to je što njihova preferencija prema slatkoj hrani počinje… »

Južne vesti pre 8 sati
Getty Images Navesti decu da jedu dovoljno povrća ume da bude prilično teško. Roditeljski forumi i čet grupe puni su pitanja poput: „Da li je normalno da moja deca jedu samo bež hranu?“ Jedan od razloga za to je što njihova preferencija prema slatkoj… »

Radio 021 pre 8 sati
Male promene mogu da imaju trajan uticaj na to šta deca jedu. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Getty Images Navesti decu da jedu dovoljno povrća ume da bude prilično teško. Roditeljski forumi i čet grupe puni su pitanja poput: „Da li je… »

BBC News pre 8 sati
Male promene mogu da imaju trajan uticaj na to šta deca jedu. Navesti decu da jedu dovoljno povrća ume da bude prilično teško. Roditeljski forumi i čet grupe puni su pitanja poput: „Da li je normalno da moja deca jedu samo bež hranu?“ Jedan od razloga za… »

Vesti dana »