Povezane vesti

Poznati novinar pretučen u centru Beograda! Napao ga manijak sa pit bulom, objavljen je i snimak

Poznati novinar pretučen u centru Beograda! Napao ga manijak sa pit bulom, objavljen je i snimak

Telegraf pre 3 sata
Oliver Branković, dugogodišnji dopisnik Makedonske radiotelevizije (MRTV) iz Beograda i bivši dopisnik makedonske agencije MIA, objavio je na društvenim mrežama da ga je verbalno i fizički napao, za sada, nepoznati muškarac koji je sa sobom imao psa rase… »
Pretučen poznati novinar u centru Beograda: Objavio snimak iz kafića, pa obelodanio šta je razjarilo napadača - jedna rečenica…

Pretučen poznati novinar u centru Beograda: Objavio snimak iz kafića, pa obelodanio šta je razjarilo napadača - jedna rečenica…

Kurir pre 5 sati
Oliver Branković, dugogodišnji dopisnik Makedonske radiotelevizije ( MRTV) iz Beograda i bivši dopisnik makedonske agencije MIA, objavio je na društvenim mrežama da ga je verbalno i fizički napao, za sada, nepoznati muškarac koji je sa sobom imao psa… »
(Uznemirujući snimak) Novinar Oliver Branković pretučen u kafiću u Beogradu: "Počeo je da me vređa, na kraju me izudarao"

(Uznemirujući snimak) Novinar Oliver Branković pretučen u kafiću u Beogradu: "Počeo je da me vređa, na kraju me izudarao"

Blic pre 6 sati
Incident se dogodio u kafeteriji u Takovskoj ulici dok je Branković sedeo sa prijateljem. Napadač je nakon rasprave oko psa nasrnuo pesnicom na Brankovića, koji nije uzvratio. Oliver Branković, dugogodišnji dopisnik Makedonske radiotelevizije (MRTV) iz… »
Dopisnik makedonske TV Oliver Branković napadnut u jednoj beogradskoj kafani

Danas pre 6 sati
Dugogodišnji dopisnik Makedonske radiotelevizije (MRTV) iz Beograda Oliver Branković objavio je da je ga u jednoj beogradskoj kafeteriji verbalno i fizički napao nepoznati muškarac sa „pit-bulom“, dok je sedeo sa prijateljom. Branković je, uz video… »
Dopisnik makedonske televizije Oliver Branković napadnut u kafani u Beogradu: "Čovek me je udario pesnicom u lice dok je držao…

Dopisnik makedonske televizije Oliver Branković napadnut u kafani u Beogradu: "Čovek me je udario pesnicom u lice dok je držao…

Nova pre 7 sati
Dugogodišnji dopisnik Makedonske radiotelevizije (MRTV) iz Beograda Oliver Branković objavio je da je ga u jednoj beogradskoj kafeteriji verbalno i fizički napao nepoznati muškarac sa "pit-bulom", dok je sedeo sa prijateljom. Branković je, uz video… »

Beta pre 7 sati
Dugogodišnji dopisnik Makedonske radio-televizije (MRTV) iz Beograda Oliver Branković objavio je da je ga u jednoj beogradskoj kafeteriji verbalno i fizički napao nepoznati muškarac sa "pit-bulom", dok je sedeo sa prijateljom. Branković je, uz video… »
Dopisnik makedonske radiotelevizije Oliver Branković napadnut u jednoj beogradskoj kafani

Dopisnik makedonske radiotelevizije Oliver Branković napadnut u jednoj beogradskoj kafani

Nedeljnik pre 7 sati
Dugogodišnji dopisnik Makedonske radiotelevizije (MRTV) iz Beograda Oliver Branković objavio je da je ga u jednoj beogradskoj kafeteriji verbalno i fizički napao nepoznati muškarac sa „pit-bulom“, dok je sedeo sa prijateljom. Branković je, uz video… »

Serbian News Media pre 7 sati
Dugogodišnji dopisnik Makedonske radio-televizije (MRTV) iz Beograda Oliver Branković objavio je da je ga u jednoj beogradskoj kafeteriji verbalno i fizički napao nepoznati muškarac sa „pit-bulom“, dok je sedeo sa prijateljom. Branković je, uz video… »

Radio sto plus pre 7 sati
Branković je, uz video snimak napada, na Fejsbuku napisao da, je, dok je u subotu sa prijateljem sedeo, razgovarao i listao časopise u jednoj kafeteriju u Takovskoj ulici, ušao nepoznat lik star 30-40 godina sa kučetom “pit bul terijerom”, koji mu se… »

Pravo u centar pre 7 sati
Dugogodišnji dopisnik Makedonske radio-televizije (MRTV) iz Beograda Oliver Branković objavio je da je ga u jednoj beogradskoj kafeteriji verbalno i fizički napao nepoznati muškarac sa „pit-bulom“, dok je sedeo sa prijateljom. Branković je, uz video… »

Vesti dana »