Повезане вести

"Било је тешких дана и депресије" Певач имао трансплатацију бубрега, па открио детаље из болнице: Тата је плакао испред…

"Било је тешких дана и депресије" Певач имао трансплатацију бубрега, па открио детаље из болнице: Тата је плакао испред…

Курир пре 4 сати
Певач и некадашњи учесник ријалитија "Задруга", Самир Рамовић, поделио је своје искуство у борби за здравље, али и открио детаље о трансплантацији бубрега. По изласку из ријалитија, урадио је анализе и почела је његова борба… »
"Тата је плакао испред лифта" Бивши задругар описао најтеже тренутке у болници пред трансплантацију бубрега

"Тата је плакао испред лифта" Бивши задругар описао најтеже тренутке у болници пред трансплантацију бубрега

Телеграф пре 5 сати
Певач и бивши учесник ријалитија "Задруга", Самир Рамовић, искрено је говорио о најтежем периоду свог живота - здравственим проблемима који су га довели до трансплантације бубрега у Турској. Како је испричао, озбиљно нарушено… »
"Мислио сам да ћу да умрем, деца су ми била у глави" Бивши задругар имао трансплантацију бубрега, па открио шта се десило у…

"Мислио сам да ћу да умрем, деца су ми била у глави" Бивши задругар имао трансплантацију бубрега, па открио шта се десило у…

Блиц пре 6 сати
Објаснио је како је изгледао сам одлазак на операцију. Самир Рамовић састао се скоро са човеком који му је помогао. Певач и бивши учесник ријалитија "Задруга", Самир Рамовић, отворено је проговорио о својој борби за здравље и… »

Вести дана »