Povezane vesti

"Bilo je teških dana i depresije" Pevač imao transplataciju bubrega, pa otkrio detalje iz bolnice: Tata je plakao ispred…

"Bilo je teških dana i depresije" Pevač imao transplataciju bubrega, pa otkrio detalje iz bolnice: Tata je plakao ispred…

Kurir pre 22 dana
Pevač i nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga", Samir Ramović, podelio je svoje iskustvo u borbi za zdravlje, ali i otkrio detalje o transplantaciji bubrega. Po izlasku iz rijalitija, uradio je analize i počela je njegova borba. Pre operacije nije imao… »
"Tata je plakao ispred lifta" Bivši zadrugar opisao najteže trenutke u bolnici pred transplantaciju bubrega

"Tata je plakao ispred lifta" Bivši zadrugar opisao najteže trenutke u bolnici pred transplantaciju bubrega

Telegraf pre 22 dana
Pevač i bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Samir Ramović, iskreno je govorio o najtežem periodu svog života - zdravstvenim problemima koji su ga doveli do transplantacije bubrega u Turskoj. Kako je ispričao, ozbiljno narušeno zdravstveno stanje otkrio… »
"Mislio sam da ću da umrem, deca su mi bila u glavi" Bivši zadrugar imao transplantaciju bubrega, pa otkrio šta se desilo u…

"Mislio sam da ću da umrem, deca su mi bila u glavi" Bivši zadrugar imao transplantaciju bubrega, pa otkrio šta se desilo u…

Blic pre 22 dana
Objasnio je kako je izgledao sam odlazak na operaciju. Samir Ramović sastao se skoro sa čovekom koji mu je pomogao. Pevač i bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Samir Ramović, otvoreno je progovorio o svojoj borbi za zdravlje i detaljima transplantacije… »

Vesti dana »