Povezane vesti

Era Ojdanić otkrio u kakvom je stanju njegov unuk: "Nije da sam se uplašio, bio sam zatečen"

Era Ojdanić otkrio u kakvom je stanju njegov unuk: "Nije da sam se uplašio, bio sam zatečen"

Mondo pre 2 sata
Era Ojdanić je javno prokomentarisao dramatične naslove o zdravstvenom stanju svog unuka Andrije. Povodom tvrdnji da je mladić primljen u bolnicu zbog predoziranja, pevač je reagovao i poručio da su u pitanju neistine. "Nije, mene su iznenadili mediji… »
Era Ojdanić otkrio u kakvom je stanju njegov unuk nakon pirča da se predozirao: "Nije bio u bolnici..."

Era Ojdanić otkrio u kakvom je stanju njegov unuk nakon pirča da se predozirao: "Nije bio u bolnici..."

Telegraf pre 2 sata
Pevač Era Ojdanić oglasio se nakon navoda da se njegov unuk Andrija predozirao, zbog čega je intervenisala Hitna pomoć. Pevač je odlučno demantovao ove tvrdnje i objasnio šta se zapravo dogodilo. - Nije, mene su iznenadili mediji. Njemu se slošilo. Neko… »
Era Ojdanić otkrio kako se oseća njegov unuk nakon priča da se predozirao: "Nije bio u bolnici, čuo sam se sa njim"

Era Ojdanić otkrio kako se oseća njegov unuk nakon priča da se predozirao: "Nije bio u bolnici, čuo sam se sa njim"

Blic pre 3 sata
Objasnio je da je Andriji pozlilo, ali je odbio pomoć Hitne pomoći i trenutno se oseća dobro. Andrija nije bio u bolnici i Era ne zna odakle su mediji dobili takve informacije. Folker Era Ojdanović progovorio je o navodima da se njegov unuk Andrija… »
"Nije da se nisam uplašio!" Era Ojdanić otkrio kako mu se unuk oseća pošto je koristio narkotike, evo gde se sad nalazi

"Nije da se nisam uplašio!" Era Ojdanić otkrio kako mu se unuk oseća pošto je koristio narkotike, evo gde se sad nalazi

Kurir pre 3 sata
Folker Era Ojdanić progovorio je o navodima da se njegov unuk Andrija predozirao se zbog čega je reagovala Hitna pomoć. Era je ove navode demantovao i otkrio šta se zapravo desilo s njegovim unukom. - Nije, mene su iznenadili mediji. Njemu se slošilo… »

Vesti dana »