Povezane vesti
Era Ojdanić otkrio u kakvom je stanju njegov unuk: "Nije da sam se uplašio, bio sam zatečen"
Mondo pre 2 sata
Era Ojdanić je javno prokomentarisao dramatične naslove o zdravstvenom stanju svog unuka Andrije. Povodom tvrdnji da je mladić primljen u bolnicu zbog predoziranja, pevač je reagovao i poručio da su u pitanju neistine. "Nije, mene su iznenadili mediji… »
Era Ojdanić otkrio u kakvom je stanju njegov unuk nakon pirča da se predozirao: "Nije bio u bolnici..."
Telegraf pre 2 sata
Pevač Era Ojdanić oglasio se nakon navoda da se njegov unuk Andrija predozirao, zbog čega je intervenisala Hitna pomoć. Pevač je odlučno demantovao ove tvrdnje i objasnio šta se zapravo dogodilo. - Nije, mene su iznenadili mediji. Njemu se slošilo. Neko… »
Era Ojdanić otkrio kako se oseća njegov unuk nakon priča da se predozirao: "Nije bio u bolnici, čuo sam se sa njim"
Blic pre 3 sata
Objasnio je da je Andriji pozlilo, ali je odbio pomoć Hitne pomoći i trenutno se oseća dobro. Andrija nije bio u bolnici i Era ne zna odakle su mediji dobili takve informacije. Folker Era Ojdanović progovorio je o navodima da se njegov unuk Andrija… »
"Nije da se nisam uplašio!" Era Ojdanić otkrio kako mu se unuk oseća pošto je koristio narkotike, evo gde se sad nalazi
Kurir pre 3 sata
Folker Era Ojdanić progovorio je o navodima da se njegov unuk Andrija predozirao se zbog čega je reagovala Hitna pomoć. Era je ove navode demantovao i otkrio šta se zapravo desilo s njegovim unukom. - Nije, mene su iznenadili mediji. Njemu se slošilo… »
Vesti dana »
Vrhovni iranski vođa Modžtaba Hamnei nije se pojavio na sahrani oca
Pravo u centar pre 54 minutajoš 53 povezane
Ovo su tinejdžeri koji su poginuli u Banji Koviljači: Najbolji drugovi zajedno otišli u smrt, čitav loznički kraj ih oplakuje (foto)
Kurir pre 3 satajoš 32 povezane
Peskov Ne isključuje posledice: Poljska treba dobro da razmisli šta radi
Večernje novosti pre 24 minutajoš 34 povezane
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. jul: Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Serbian News Media pre 5 satijoš 29 povezanih
Najmanje osam osoba, među kojima četvoro dece, upucano na Koni Ajlendu u SAD
Beta pre 2 satajoš 21 povezana