Povezane vesti

Vučić: Expo napreduje, uveren sam da ćemo završiti sve na vreme

Vučić: Expo napreduje, uveren sam da ćemo završiti sve na vreme

Newsmax Balkans pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da izgradnja EXPO napreduje i dodao da je uveren da će da bude završeno sve na vreme kao i da će Srbija da bude najbolji mogući domaćin, kako je rekao, najveće svetske priredbe 2027. godine. Vučić je na… »
Vučić: Ekspo napreduje, uveren sam da ćemo da završimo sve na vreme

Vučić: Ekspo napreduje, uveren sam da ćemo da završimo sve na vreme

RTV pre 6 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da izgradnja Ekspoa napreduje i dodao da je uveren da će da bude završeno sve na vreme kao i da će Srbija da bude najbolji mogući domaćin, kako je rekao, najveće svetske priredbe 2027. godine… »
(Video) "Obećavam, preplivaću Savu" Vučić objavio snimak nakon obilaska Expo gradilišta: "Kečiga ili riblji paprikaš?"

(Video) "Obećavam, preplivaću Savu" Vučić objavio snimak nakon obilaska Expo gradilišta: "Kečiga ili riblji paprikaš?"

Blic pre 6 sati
Vučić je rekao da radovi na Expo napreduju i da radnici vredno rade uprkos nervozi i strahu Na kraju je obećao da će sledeći put preplivati Savu, uz šalu o kečigi ili ribljem paprikašu Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas Expo gradilište, a… »
Vučić nakon obilaska Ekspa: Radovi teku po planu, stići ćemo na vreme (video)

Vučić nakon obilaska Ekspa: Radovi teku po planu, stići ćemo na vreme (video)

Euronews pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da izgradnja Ekspoa napreduje i dodao da je uveren da će da bude završeno sve na vreme kao i da će Srbija da bude najbolji mogući domaćin, kako je rekao, najveće svetske priredbe 2027. godine. Vučić je… »
Vučić: Ekspo napreduje, uveren sam da ćemo završiti sve na vreme

Vučić: Ekspo napreduje, uveren sam da ćemo završiti sve na vreme

RTS pre 6 sati
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je da izgradnja Ekspa napreduje i dodao da je uveren da će da bude završeno sve na vreme, kao i da će Srbija da bude najbolji mogući domaćin, kako je rekao, najveće svetske priredbe 2027. godine. Predsednik Vučić je na… »

Vesti dana »