Povezane vesti
Breskvica progovorila o novoj vezi, pa se osvrnula na Dončića: "Ne znam ko je proširio priču"
Mondo pre 3 dana
Anđela Ignjatović Breskvica sletela je na beogradski aerodrom u beloj kombinaciji, pa vidno raspoložena stala da proćaska sa novinarskim ekipama o aktuelnim dešavanjima. Iako je želela da se sakrije, Breskvicu su odmah uočili i to u društvu majke… »
"Neću ja ništa, neka sve ide..." Breskvica o novom dečku, pa pomenula Dončića: "Ne znam ko je proširio priču"
Telegraf pre 3 dana
Anđela Ignjatović Breskvica sletela je na beogradski aerodrom u beloj kombinaciji, pa vidno raspoložena stala da proćaska sa novinarskim ekipama o aktuelnim dešavanjima. Iako je želela da se sakrije, Breskvicu su odmah uočili i to u društvu majke… »
Vesti dana »
'Snažno smo udarili', kaže Tramp, Iran poručuje 'kršenje sporazuma nije besplatno'
BBC News pre 44 minutajoš 43 povezane
Rekorder iz Surdulice! Vozio električni bicikl sa čak 4,04 promila alkohola u organizmu
Dnevnik pre 43 minutajoš 23 povezane
"Kakav skandal, sram vas bre bilo" Skupština Srbije: Brnabić dala opomenu poslaniku "Mi, glas iz naroda" zbog vređanja žena (video)
Blic pre 2 satajoš 21 povezana
NBS još jednom zadržala referentnu kamatu - rat na Bliskom istoku najveći rizik
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 19 povezanih
Sutra oblačnije i toplije, sledeće nedelje ponovo tropske temperature
Radio 021 pre 1 satjoš 24 povezane