Povezane vesti

"Ako mi ćerka uđe u elitu, svi će da drhte!" Ljuba Pantović zapretila rijalitijem, pa oplela po Staniji: "Nema ko da joj pravi…

"Ako mi ćerka uđe u elitu, svi će da drhte!" Ljuba Pantović zapretila rijalitijem, pa oplela po Staniji: "Nema ko da joj pravi…

Kurir pre 8 sati
Sportistkinja i bivša rijaliti učesnica Ljuba Pantović smatra da Stanija Dobrojević nema velike šanse za pobedu u rijalitiju, te ističe da je, kada je reč o podršci publike, Aneli trenutno u prednosti. Naime, Ljuba je kao i uvek, bez dlake na jeziku… »
"Ako mi ćerka uđe tamo, svi će da se tresu" Ljuba Pantović otkrila sve o Aleksandrinom ulasku u Elitu, pa nikad gore potkačila…

"Ako mi ćerka uđe tamo, svi će da se tresu" Ljuba Pantović otkrila sve o Aleksandrinom ulasku u Elitu, pa nikad gore potkačila…

Blic pre 8 sati
Ljuba kaže da se ne svađa sa ćerkom, a ako dođe do peckanja, reaguje smireno. Kaže da Stanija neprekidno godinama priča o njoj i njenoj porodici. Sportistkinja i bivša rijaliti učesnica Ljuba Pantović tvrdi da Stanija Dobrojević nema šansu da pobedi u… »

Vesti dana »