Povezane vesti
Zašto su neki ljudi magnet za komarce
BBC News 05.07.2026
Pre nego što slete na kožu čoveka, komarci osluškuju razne signale - pročitajte koji su ključni. Ja sam pravi magnet za komarce. Bez obzira gde odem na letnji odmor, jedno je sigurno - komarci će me izujedati. Ostaju mi veliki otoci koji nesnosno svrbe i… »
Južne vesti 05.07.2026
NurPhoto via Getty Images Komarci često umeju da pokvare boravak u prirodi, posebno onima koje češće ubadaju Ja sam pravi magnet za komarce. Bez obzira gde odem na letnji odmor, jedno je sigurno – komarci će me izujedati. Ostaju mi veliki otoci koji… »
Radio 021 05.07.2026
Pre nego što slete na kožu čoveka, komarci osluškuju razne signale - pročitajte koji su ključni. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. NurPhoto via Getty Images Komarci često umeju da pokvare boravak u prirodi, posebno onima koje češće ubadaju Ja… »
Vesti dana »
Sunčano jutro zameniće oblaci, RHMZ objavio upozorenje na grmljavinske nepogode i olujni vetar
RTS pre 57 minutajoš 10 povezanih
Zelenski: Amerikanci nas obavestili o sastancima u Moskvi, zahvalni smo na tonu prema Rusiji
Nova pre 8 satijoš 7 povezanih
Noć u Beogradu: Muškarac teško povređen u udesu u Vojvode Stepe
Euronews pre 2 minutajoš 8 povezanih
Američke diplomate i porodice počinju povratak u ambasade na Bliskom istoku
Insajder pre 6 minutajoš 1 povezana
Vetar preti da rasplamsa vatru u Deliblatskoj peščari, požar kod Sjenice van kontrole
RTV pre 27 minutajoš 4 povezane