Povezane vesti

Poslednji ples Kristijana Ronalda: Potvrdio ono što se očekivalo!

Poslednji ples Kristijana Ronalda: Potvrdio ono što se očekivalo!

Hot sport pre 8 sati
Neće više biti Mundijala nakon kraja turnira u Americi! Kristijano Ronaldo je potvrdio ono o čemu se dugo govorilo — Mundijal 2026. biće njegovo poslednje Svetsko prvenstvo u karijeri. Legenda Portugala i jedan od najvećih fudbalera svih vremena ušla je… »
Ronaldo „isprozivao“ novinara pa potvrdio: Da, ovo je kraj!

Ronaldo „isprozivao“ novinara pa potvrdio: Da, ovo je kraj!

Sport klub pre 8 sati
Ako je neko imao dilemu, sada više neće imati. Kristijano Ronaldo u svojoj 41. godini igra svoje poslednje Svetsko prvenstvo, svestan je da u 45. godini neće igrati na narednom Mundijalu, bez obzira što je njegova zemlja jedan od domaćina. „Da, ovo je… »
Ronaldo "odsvirao kraj" na svetskim prvenstvima

Ronaldo "odsvirao kraj" na svetskim prvenstvima

B92 pre 8 sati
Kapiten Portugala Kristijano Ronaldo potvrdio je da je ovo Svetsko prvenstvo poslednje za njega. Ronaldo ima 41 godinu, više neće igrati na Mundijalima, dok ćemo za EURO još videti. "Ovo će biti moje poslednje Svetsko prvenstvo. Šta god da se dogodi… »
Kristijano Ronaldo objavio kraj: Ovo je moje poslednje Svetsko prvenstvo

Kristijano Ronaldo objavio kraj: Ovo je moje poslednje Svetsko prvenstvo

Kurir pre 9 sati
Kristijano Ronaldo potvrdio je da je ovo njegovo poslednje Svetsko prvenstvo, prenose engleski mediji. Portugalski 41-godišnji as igra svoje šesto Svetsko prvenstvo, nakon što je debitovao još 2002. godine. Praktično, Ronaldo bi poslednji meč mogao da… »

Vesti dana »