Povezane vesti

"Dragana, sram da te bude!": Toni Bijelić osuo paljbu, kivan na bivšu, Mirkovićeva ga javno urnisala

"Dragana, sram da te bude!": Toni Bijelić osuo paljbu, kivan na bivšu, Mirkovićeva ga javno urnisala

Mondo pre 11 minuta
Muzička zvezda Dragana Mirković i njen bivši muž, biznismen Toni Bijelić, nakon razvoda nisu ostali u dobrim odnosima, pa se javno "peckaju". Toni je nedavno žestoko prozvao Draganu, nakon što je ona pričala o krahu njihovog braka, a reči nimalo nije… »
Toni tvrdi da samo on zna što se razveo od Dragane, njene reči o njihovom odnosu: „DECA SU UZ MENE MILION POSTO, ONI SU HTELI…

Toni tvrdi da samo on zna što se razveo od Dragane, njene reči o njihovom odnosu: „DECA SU UZ MENE MILION POSTO, ONI SU HTELI…

Svet & Skandal pre 2 sata
Poznata pevačica Dragana Mirković i njen bivši suprug, biznismen Toni Bijelić, nakon razvoda nisu ostali u dobrim odnosima, o čemu ne prestaje da se govori. Bijelić je nedavno prozvao Draganu, nakon što je ona pričala o krahu njihovog braka, dok je… »
"Dragana, sram da te bude": Toni kivan na bivšu suprugu, ona žestoko odgovorila: "Moram da te zgazimda bih..."

"Dragana, sram da te bude": Toni kivan na bivšu suprugu, ona žestoko odgovorila: "Moram da te zgazimda bih..."

Telegraf pre 3 sata
Muzička zvezda Dragana Mirković i njen bivši muž, biznismen Toni Bijelić, nakon razvoda nisu ostali u dobrim odnosima, pa se javno "peckaju". Toni je nedavno žestoko prozvao Draganu, nakon što je ona pričala o krahu njihovog braka, a reči nimalo nije… »
"Zbog ovoga ti je tužan period, Dragana, sram da te bude!" Toni Bijelić kivan na bivšu ženu, a ona poručuje: "Hoću čoveka koji…

"Zbog ovoga ti je tužan period, Dragana, sram da te bude!" Toni Bijelić kivan na bivšu ženu, a ona poručuje: "Hoću čoveka koji…

Blic pre 3 sata
Dragana je istakla da su stvarni razlozi razvoda dublji i bolniji. Uprkos sukobima, Dragana tvrdi da i dalje poštuje bivšeg muža zbog njihove dece. Muzička zvezda Dragana Mirković i njen bivši muž, biznismen Toni Bijelić, nakon razvoda nisu ostali u… »
DECA SU MI REKLA MAMA, HAJDE DA IDEMO! Dragana Mirković progovorila o razvodu!

DECA SU MI REKLA MAMA, HAJDE DA IDEMO! Dragana Mirković progovorila o razvodu!

Svet & Skandal pre 8 sati
„MAMA, HAJDE DA IDEMO!“ Dragana Mirković prvi put otkrila šta je presudilo razvodu od Tonija: To je za mene bio pretežak momenat Od razvoda muzičke zvezde Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića, njihov odnos ne prestaje da intrigira domaću… »
"Kada smo se upoznali nije imao nekretnine": Dragana Mirković otkrila nepoznate detalje početka ljubavi sa Tonijem

"Kada smo se upoznali nije imao nekretnine": Dragana Mirković otkrila nepoznate detalje početka ljubavi sa Tonijem

Nova pre 10 sati
Pevačica Dragana Mirković se pre nekoliko godina razvela od supruga Tonija Bijelića, nakon čega je njihov brak dospeo u centar interesovanja. Dragana nikad nije mnogo govorila o svom braku, a posle razvoda je priznala da je mnogo rizikovala udajom za… »
"Pre mene nije imao svoju nekretninu": Toni nakon razvoda optužio Draganu, usledio brutalan odgovor

"Pre mene nije imao svoju nekretninu": Toni nakon razvoda optužio Draganu, usledio brutalan odgovor

Mondo pre 11 sati
Čuvena pevačica Dragana Mirković i njen bivši muž, biznismen Toni Bijelić, nakon razvoda nisu ostali u dobrim odnosima, o čemu nikako ne prestaje da se priča. On je nedavno žestoko prozvao Draganu, nakon što je ona pričala o krahu njihovog braka, dok je… »
"On pre mene nije imao svoju nekretninu" Toni nakon razvoda optužio Draganu da se folira, a ona priznaje: "Mnogo sam…

"On pre mene nije imao svoju nekretninu" Toni nakon razvoda optužio Draganu da se folira, a ona priznaje: "Mnogo sam…

Blic pre 12 sati
Toni Bijelić je javno reagovao na Draganine izjave, tvrdeći da pravi razlog razvoda zna samo on. Kritikovao je njeno ponašanje nakon razvoda. Čuvena pevačica Dragana Mirković i njen bivši muž, biznismen Toni Bijelić, nakon razvoda nisu ostali u dobrim… »

Vesti dana »