Povezane vesti

Miodrag Stanković (Niš, moj grad): Klime u Juri su proradile, cilj je ispunjen, protest se odlaže, ali ostajemo na oprezu!

Miodrag Stanković (Niš, moj grad): Klime u Juri su proradile, cilj je ispunjen, protest se odlaže, ali ostajemo na oprezu!

Jug press pre 14 sati
NIŠ Grupa građana Niš, moj grad koja okuplja 18 udruźenja i pokreta, obaveštava javnost da su, prema informacijama koje su dobili od zaposlenih, klima uređaji u proizvodnim halama kompanije Jura ponovo stavljeni u funkciju. “Naš cilj nikada nije bio da… »
Stanković: Klime u Juri su proradile, cilj je ispunjen

Stanković: Klime u Juri su proradile, cilj je ispunjen

Jugmedia pre 19 sati
Grupa građana Niš, moj grad, koja okuplja 18 udruženja i pokreta, saopštila je da su klima uređaji u proizvodnim halama kompanije Jura ponovo stavljeni u funkciju, a prema informacijama koje su dobijene od zaposlenih. „Naš cilj nikada nije bio da… »
Otkazan protest, zaposleni u „Juri“ kažu da su proradile klime

Otkazan protest, zaposleni u „Juri“ kažu da su proradile klime

Južne vesti pre 20 sati
Nakon što je više radnika Jure u Nišu tvrdilo da klima u pogonima ne radi i da je u vrelim danima nehumano raditi u ovoj fabrici, a koalicija Niš, moj grad najavila protest za 8. jul i blokadu kružnog toka kod ove fabrike, sada zaposleni navode da su… »
"Klime u kompaniji Jura uključene, neće biti protesta"

"Klime u kompaniji Jura uključene, neće biti protesta"

Nova pre 21 sat
Kopredsednik grupe građana "Niš, moj grad" Miodrag Stanković saopštio je danas da su ih radnici "Jure" obavestili da su klima uređaji u proizvodnim halama te kompanije ponovo stavljeni u funkciju. "Ukoliko su klime zaista proradile i ukoliko zaposleni… »
Niš, moj grad: Klime u kompaniji Jura uključene, neće biti protesta

Danas pre 22 sata
Kopredsednik grupe građana „Niš, moj grad“ Miodrag Stanković saopštio je danas da su ih radnici „Jure“ obavestili da su klima uređaji u proizvodnim halama te kompanije ponovo stavljeni u funkciju. „Ukoliko su klime zaista proradile i ukoliko zaposleni… »

Serbian News Media pre 21 sat
Kopredsednik grupe građana „Niš, moj grad“ Miodrag Stanković saopštio je danas da su ih radnici „Jure“ obavestili da su klima uređaji u proizvodnim halama te kompanije ponovo stavljeni u funkciju. „Ukoliko su klime zaista proradile i ukoliko zaposleni… »

Vesti dana »