Povezane vesti
"Ružne stvari ostavljaju trag" Maja Ognjenović progovorila nakon razvoda od Ikodinovića: "Rekla sam - kraj!"
Telegraf pre 3 sata
Proslavljena odbojkašica Maja Ognjenović otvorila je dušu o svom privatnom životu, emotivnim trenucima koji su je oblikovali, kao i o dugogodišnjoj sportskoj karijeri. Prošle godine, sportistkinja se razvela od supruga Danila Ikodinovića, sa kojim je… »
"Ružne stvari ostavljaju trag..." Maja Ognjenović prvi put otvorila dušu nakon razvoda od Dače Ikodinovića: Posle toga sam…
Kurir pre 4 sati
Proslavljena odbojkašica Maja Ognjenović progovorila je o privatnom životu i emotivnim trenucima koji su je obeležili, a osvrnula se i na svoju dugogodišnju karijeru. Prošle godine sprotistkinja se razvela od svog supruga, Danila Ikodinovića, sa kojim je… »
"Te situacije su me ojačale": Maja Ognjenović progovorila o Dači Ikodinoviću - "Pamtim samo lepe stvari"
Telegraf pre 7 sati
Proslavljena odbojkašica Maja Ognjenović progovorila je o privatnom životu i emotivnim trenucima koji su je obeležili, a osvrnula se i na svoju dugogodišnju karijeru. Prošle godine sprotistkinja se razvela od svog supruga, Danila Ikodinovića, sa kojim je… »
"Ružne stvari ostavljaju trag": Maja Ognjenović prvi put ogolila dušu nakon razvoda od Dače Ikodinovića
Mondo pre 7 sati
Poznata odbojkašica Maja Ognjenović ponovo će zaigrati za nacionalni tim na Evropskom prvenstvu u avgustu. Ona se razvela od Dače Ikodinovića u septembru prošle godine, a sada je u velikom intervjuu progovorila o privatnom životu i karijeri. Dok se u… »
"Lomovi su me samo ojačali" Prvi veliki intervju Maje Ognjenović nakon razvoda od Dače Ikodinovića: "Pamtim samo lepe stvari"…
Blic pre 8 sati
Progovorila je o svom privatnom životu, razvodu i karijeri, ističući stalni povratak reprezentaciji. Naglasila je da u četrdesetim održava vrhunsku formu zahvaljujući disciplini i radu na sebi. Poznata odbojkašica Maja Ognjenović ponovo će zaigrati za… »
Vesti dana »
SRCE: Oslobađanje Veselina Milića je legalizacija policijskog saučesništva u zločinima
Beta pre 4 satijoš 54 povezane
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Beta pre 8 satijoš 29 povezanih
Merino poslao Španiju u četvrtfinale i okončao Ronaldov mundijalski san
BBC News pre 28 minutajoš 57 povezanih