Povezane vesti

Dara Bubamara progovorila o trudnoći Evo kakvi su joj planovi sa 20 godina mlađim dečkom, izlanula se šok izjavom: Bože, šta…

Dara Bubamara progovorila o trudnoći Evo kakvi su joj planovi sa 20 godina mlađim dečkom, izlanula se šok izjavom: Bože, šta…

Kurir pre 14 sati
Naša pevačica Dara Bubamara već neki period uživa u emotivnoj vezi sa 20 godina mlađim dečkom. Njih dvoje neretko obilaze luksuzne destinacije, a nedavno si se vratili i sa letovanja. Ovog puta, privukla je pažnju javnosti kada se dotakla teme trudnoće… »
"Kasni mi, crna Daro, da nisi trudna?" Bubamarau pitali o odnosu sa 20 godina mlađim: Nastao tajac

"Kasni mi, crna Daro, da nisi trudna?" Bubamarau pitali o odnosu sa 20 godina mlađim: Nastao tajac

Telegraf pre 14 sati
Folkerka Dara Bubamara već neko vreme u srećnoj je vezi sa 20 godina mlađim dečkom sa kojim uživa punim plućima, a sada su je pitali o trudnoći. Njih dvoje su se nedavno vratili sa letovanja, a ona je sada u jednom intervjuu zaintrigirala na temu… »
Daru Bubamaru pitali da li čeka dete sa 20 godina mlađim, njen odgovor šokirao: "Jao, Bože, šta ja pričam"

Daru Bubamaru pitali da li čeka dete sa 20 godina mlađim, njen odgovor šokirao: "Jao, Bože, šta ja pričam"

Blic pre 15 sati
Dara Bubamara je u srećnoj vezi sa dečkom koji je 20 godina mlađi od nje. U intervjuu je zagonetno nagovestila mogućnost trudnoće zbog kašnjenja ciklusa. Folkerka Dara Bubamaraveć neko vreme u srećnoj je vezi sa 20 godina mlađim dečkom sa kojim uživa… »

Vesti dana »