Povezane vesti

"To je najgori deo mog života" Ispovest pobednika Pinkovih zvezda o smrti majke: Mama je moj anđeo čuvar, jedva sam izdržao

"To je najgori deo mog života" Ispovest pobednika Pinkovih zvezda o smrti majke: Mama je moj anđeo čuvar, jedva sam izdržao

Kurir pre 13 sati
Pobednik "Pinkovih zvezda", Stefan Cekić podelio je emotivnu ispovest o svom životu, gubitku majke, a otkrio je i da će mu mentor, Desingerica, uraditi pesmu. Najpre, Stefan priznaje da još uvek sumira utiske, a uzbuđenje ne jenjava. - Svi su me zvali da… »
To je najgori period u mom životu: Pobednik Pinkovih zvezda o smrti mame: "Ona je moj anđeo čuvar, trebalo mi je hrabrosti da…

To je najgori period u mom životu: Pobednik Pinkovih zvezda o smrti mame: "Ona je moj anđeo čuvar, trebalo mi je hrabrosti da…

Blic pre 14 sati
Iz Desingerice je naučio o životu, usponima i padovima, i stekao samopouzdanje da savlada stresne situacije tokom takmičenja. Tokom takmičenja, Stefan se oženio svojom dugogodišnjom partnerkom, što je dodatno obeležilo ovaj period njegovog života. Stefan… »
"Majka je umrla dok sam bio na fakultetu": Potresna ispovest pobednika Pinkovih zvezda, u finalu zamalo zaplakao

"Majka je umrla dok sam bio na fakultetu": Potresna ispovest pobednika Pinkovih zvezda, u finalu zamalo zaplakao

Mondo pre 14 sati
Pevač Stefan Cekić dobio je najviše glasova publike i postao pobednik " Pinkovih zvezda", a kako kaže još sumira utiske i uzbuđenje ne jenjava. - Svi su me zvali da čestitaju. Telefon mi je blokirao, Instagram takođe. Ne mogu ni da odgovorim na poruke… »

Vesti dana »