Povezane vesti
32 Sata pod ruševinama! Devojčica (12) preživela pakao razornog zemljotresa, majka mislila da je mrtva (video)
Kurir 06.07.2026
Karina Blanko upravo je trebalo da započne čas spininga koji vodi kada je zemlja počela da se trese. Potresi su postajali sve jači, pa je zgrabila torbu i zajedno sa ostalima istrčala napolje. „Kada sam shvatila kolika je jačina zemljotresa, počela sam… »
Devojčica spasena 32 sata posle razornog zemljotresa: „Preživela sam na kečapu i siru”
Politika 06.07.2026
Od skoro 50 ljudi koji su živeli u njenoj zgradi, samo troje spaseno živih. Karina Blanko je upravo trebalo da počne sa časom aerobika koji vodi kada je zemlja počela da se trese. Potresi su postajali sve jači, pa je zgrabila torbu i istrčala napolje… »
Vesti dana »
Tramp u vazduhoplovnoj bazi dočekao kineskog predsednika Sija na početku njegove zvanične posete SAD
Beta pre 2 satajoš 36 povezanih
Više javno tužilaštvo pokrenulo hitnu istragu: Otvoren slučaj u Vojvode Vlahovića - ispituju se investitor i dozvole
Euronews pre 24 minutajoš 40 povezanih
NIS zatražio novu operativnu licencu za rad i nakon 30. septembra
N1 Info pre 19 minutajoš 17 povezanih
Kakva nas zima čeka? RHMZ objavio prve prognoze: U oktobru i letnji dani i mraz, evo kada nas očekuje prvi sneg
Mondo pre 2 satajoš 22 povezane