Povezane vesti
Nakon posete Balkanu, Amerikanac precrtao Evropu: "Ovo je bilo previše, završio sam sa ovim delom sveta"
Blic pre 1 sat
Mnogi strani turisti su tokom juna i početka jula doživeli ekstremne vrućine na Jadranu Jedan turista sa Floride priznao je da su ga hrvatske vrućine potpuno iscrpele i da je "završio sa evropskim letima" Mnogi strani turisti dolaze na odmor na Balkan… »
Turista s Floride nakon paklenog odmora u Hrvatskoj: "Mislim da sam završio s Evropom leti"
Nova pre 5 sati
Iako dolazi sa Floride, poznate po visokim temperaturama i velikoj vlažnosti vazduha, priznao je da su ga vrućine u Hrvatskoj potpuno iscrpele. Jedan američki turista sa Floride podelio je svoje utiske pre desetak dana na Redditu, baš usred toplotnog… »
Vesti dana »
Bosketovoj ženi nanogica: Viši sud doneo odluke u slučaju ubistva Aleksandra Nešovića Baje
Blic pre 49 minutajoš 43 povezane
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih
Vanredno zasedanje Skupštine – objedinjena načelna rasprava o svih 18 tačaka dnevnog reda
RTV pre 59 minutajoš 68 povezanih
Rat u Ukrajini: U masovnom ruskom napadu na Kijev najmanje 16 poginulih, Ukrajinci pogodili najveću rafineriju u Rusiji
Newsmax Balkans pre 49 minutajoš 53 povezane
Ne krećite bez kišobrana! Beograd na udaru pljuskova, hitno se oglasio RHMZ: Evo šta nas očekuje do kraja dana
Telegraf pre 29 minutajoš 37 povezanih