Povezane vesti

"Probudili ste političku satanu Mila: Ðukanovića i načinili zločin nad srpskim jezikom" Haos u Skupštini Crne Gore, Knežević…

"Probudili ste političku satanu Mila: Ðukanovića i načinili zločin nad srpskim jezikom" Haos u Skupštini Crne Gore, Knežević…

Blic pre 2 sata
Optužio je Spajića za izdaju srpskih birača i povratak politike Mila Đukanovića. Naglasio je da je sve za šta je vlast optuživala DNP sada uradila sama vladajuća koalicija. Milan Knežević, lider i poslanik Demokratske narodne partije (DNP) osvrnuo se na… »
Žestok sukob Kneževića i Spajića u parlamentu Crne Gore: "Oživeli ste Mila Đukanovića"

Žestok sukob Kneževića i Spajića u parlamentu Crne Gore: "Oživeli ste Mila Đukanovića"

Euronews pre 2 sata
Predsednik opozicione Demokratske narodne partije (DNP) u crnogorskom parlamentu Milan Knežević doveo je danas atmosferu do usijanja kada je tokom "premijerskog sata" predsedniku Vlade Milojku Spajiću čestitao na postignutom dogovoru vladajuće većine i… »
Knežević žestoko napao Spajića: "Ja sam od Vučića dobio orden, a vi partiju"

Knežević žestoko napao Spajića: "Ja sam od Vučića dobio orden, a vi partiju"

B92 pre 3 sata
Predsednik opozicione Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević doveo je danas atmosferu do usijanja kada je tokom "premijerskog sata" predsedniku Vlade Milojku Spajiću čestitao na postignutom dogovoru vladajuće većine i DPSa o o ustavnim… »

Vesti dana »