Povezane vesti

"Probudili ste političku satanu Mila: Ðukanovića i načinili zločin nad srpskim jezikom" Haos u Skupštini Crne Gore, Knežević…

"Probudili ste političku satanu Mila: Ðukanovića i načinili zločin nad srpskim jezikom" Haos u Skupštini Crne Gore, Knežević…

Blic pre 21 dana
Optužio je Spajića za izdaju srpskih birača i povratak politike Mila Đukanovića. Naglasio je da je sve za šta je vlast optuživala DNP sada uradila sama vladajuća koalicija. Milan Knežević, lider i poslanik Demokratske narodne partije (DNP) osvrnuo se na… »
Žestok sukob Kneževića i Spajića u parlamentu Crne Gore: "Oživeli ste Mila Đukanovića"

Žestok sukob Kneževića i Spajića u parlamentu Crne Gore: "Oživeli ste Mila Đukanovića"

Euronews pre 21 dana
Predsednik opozicione Demokratske narodne partije (DNP) u crnogorskom parlamentu Milan Knežević doveo je danas atmosferu do usijanja kada je tokom "premijerskog sata" predsedniku Vlade Milojku Spajiću čestitao na postignutom dogovoru vladajuće većine i… »
Knežević žestoko napao Spajića: "Ja sam od Vučića dobio orden, a vi partiju"

Knežević žestoko napao Spajića: "Ja sam od Vučića dobio orden, a vi partiju"

B92 pre 21 dana
Predsednik opozicione Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević doveo je danas atmosferu do usijanja kada je tokom "premijerskog sata" predsedniku Vlade Milojku Spajiću čestitao na postignutom dogovoru vladajuće većine i DPSa o o ustavnim… »

Vesti dana »