Povezane vesti

Andrija Bajić doživeo moždani udar! Njegova žena slomljena: "Lekar i ja smo sve uradili da mu pomognemo"

Andrija Bajić doživeo moždani udar! Njegova žena slomljena: "Lekar i ja smo sve uradili da mu pomognemo"

Telegraf pre 1 dan
Pevač Andrija Bajić (88) doživeo je moždani udar, a teške vesti potvrdila je njegova supruga Mala Cana. Vidno potresena, ona je otkrila da je pevačevo zdravstveno stanje veoma ozbiljno i da se trenutno nalazi pod nadzorom lekara. - Andrija je jako loše… »
"Bore mu se za život, kritično je" Žena Andrije Bajića otkrila detalje zdravstvenog stanja legendarnog pevača: "Niko od…

"Bore mu se za život, kritično je" Žena Andrije Bajića otkrila detalje zdravstvenog stanja legendarnog pevača: "Niko od…

Blic pre 9 sati
Mala Cana je ogorčena jer mu niko od prijatelja i poznanika nije pritekao u pomoć. Pevačica je izrazila veliku uznemirenost nakon što ga je posetila u bolnici. Mala Cana oglasila se i otkrila detalje zdravstvenog stanja Andrije Bajića koji je trenutno u… »
Andrija Bajić doživeo moždani udar. Njegova žena van sebe: "Uradila sam sve što sam mogla da mu pomognem"

Andrija Bajić doživeo moždani udar. Njegova žena van sebe: "Uradila sam sve što sam mogla da mu pomognem"

Blic pre 10 sati
Pevač Andrija Bajić (88) dobio je moždani udar. To je za "Blic" potvrdila njegova supruga Mala Cana. Mala Cana se oglasila za "Blic" i drhtavim glasom rekla: - Andrija je jako loše, životno je ugrožen. Otišao je zbog bolničke infekcije zbog katetera, tu… »
Naš pevač životno ugrožen: Iznenada doživeo moždani udar

Naš pevač životno ugrožen: Iznenada doživeo moždani udar

Mondo pre 10 sati
Pevač Andrija Bajić (88) dobio je moždani udar. To je za domaće medije potvrdila njegova supruga Mala Cana. Ona se oglasila za domaće medije i drhtavim glasom otkrila detalje zdravstvenog stanja. "Andrija je jako loše, životno je ugrožen. Otišao je zbog… »
Pevač Andrija Bajić doživeo moždani udar; Oglasila se njegova žena

Pevač Andrija Bajić doživeo moždani udar; Oglasila se njegova žena

B92 pre 10 sati
Pevač Andrija Bajić (88) dobio je moždani udar. To je za "Blic" potvrdila njegova supruga Mala Cana. Mala Cana se oglasila i drhtavim glasom rekla: "Andrija je jako loše, životno je ugrožen. Otišao je zbog bolničke infekcije zbog katetera, tu je dobio… »
"Bore mu se za život!" Andrija Bajić u kritičnom stanju, oglasila se žena: "Niko nije pozvao od prijatelja."

"Bore mu se za život!" Andrija Bajić u kritičnom stanju, oglasila se žena: "Niko nije pozvao od prijatelja."

Telegraf pre 9 sati
Pevačica Mala Cana, supruga Andrije Bajića, oglasila se i otkrila detalje o zdravstvenom stanju pevača, koji je nakon moždanog udara u kritičnom stanju i pod stalnim nadzorom lekara. Kako navodi, njegovo stanje se u jednom trenutku stabilizovalo, ali je… »

Vesti dana »