Povezane vesti
Posle 13 godina napustio Milvoki, pa se emotivnim rečima oprostio od kluba! Ove Janisove obilaze planetu: "Ovo je moj dom i to…
Kurir pre 1 dan
Milvoki je poslao u Majami Adetokunba i Bobija Portisa, u zamenu za Tajlera Hira, Hajmea Hakesa, Kelela Vejra i Kasparasa Jakučionisa, u trejdu koji je odobrila NBA liga. Adetokumbo, koji planira za nekoliko dana da otputuje u Majami, oprostio se od… »
Adetokumbo: Milvoki će uvek biti moj grad, bio sam kao ljudi iz radničke klase
RTS pre 20 sati
Grčki košarkaš Janis Adetokumbo, sada već novi igrač Majamija, istakao je da će Milvoki zauvek čuvati u svom srcu i da se nada da je na najbolji način predstavljao ljude koji svakog dana izuzetno vredno rade. Milvoki je 23. juna trejdovao Adetokumba i… »
Adetokunbo se oprostio od Milvokija: Zauvek ćete biti moja porodica
Radio sto plus pre 21 sat
Milvoki je poslao u Majami Adetokunba i Bobija Portisa, u zamenu za Tajlera Hira, Hajmea Hakesa, Kelela Vejra i Kasparasa Jakučionisa, u trejdu koji je odobrila NBA liga. Adetokunbo, koji planira za nekoliko dana da otputuje u Majami, oprostio se od… »
Vesti dana »
Le Pen može da se kandiduje na izborima, ali mora da nosi nanogvicu
BBC News pre 2 satajoš 39 povezanih
Pao istorijski dogovor na samitu NATO Tramp šalje Erdoganu zver od aviona, ukida i sankcije: "Nećemo tako s prijateljima"
Blic pre 39 minutajoš 27 povezanih
Poslanici najviše o zakonu o roditelju negovatelju i preporukama ODIHR-a, nastavak sutra
RTV pre 49 minutajoš 38 povezanih
Da li Veselin Milić može da se vrati u fotelju prvog policajca Beograda: Da li mu je MUP "odškrinuo" vrata šturim saopštenjem o smeni?
Nova pre 59 minutajoš 29 povezanih
Tanker pogođen projektilom u Ormuskom moreuzu; Kalibaf: Konačni čin osvete biće oslobođenje Jerusalima
RTS pre 1 satjoš 34 povezane