Povezane vesti

Bratina: Na sahranu Hamneija me je poslao vrh vlasti, to je bila državna poseta

Bratina: Na sahranu Hamneija me je poslao vrh vlasti, to je bila državna poseta

Nedeljnik pre 3 sata
Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina za Insajder kaže da u Teheran na sahranu ajatolaha Hamneija nije otišao „na svoju ruku“ i kao pojedinac, već „kao neko ko je imao zadatak da ode tamo“. Navodi da dan pre odlaska nije ni znao da će… »
"Ja nisam tražio da idem, dobio sam naređenje sa vrha vlasti": Bratina se pravda zbog odlaska u Iran na sahranu ajatolaha…

"Ja nisam tražio da idem, dobio sam naređenje sa vrha vlasti": Bratina se pravda zbog odlaska u Iran na sahranu ajatolaha…

Nova pre 4 sati
Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina rekao je da u Teheran na sahranu ajatolaha Hamneija nije otišao "na svoju ruku" i kao pojedinac, već "kao neko ko je imao zadatak da ode tamo". Navodi da dan pre odlaska nije ni znao da će ići, i… »
Ministar Bratina bio na sahrani vrhovnog vođe Irana na kojoj se vikalo "Ubiti Trampa": "Biće posledica"

Ministar Bratina bio na sahrani vrhovnog vođe Irana na kojoj se vikalo "Ubiti Trampa": "Biće posledica"

Radio 021 pre 9 sati
Ministar Boris Bratina prisustvovao je sahrani ajatolaha Hamneija, vrhovnog vođe Irana koji je ubijen krajem februara ove godine u američko-izraelskom napadu. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Ministar za Insajder kaže da je odlazak u Iran bilo… »
Kako objasniti put ministra Bratine u Teheran na sahranu Hamneija?

Kako objasniti put ministra Bratine u Teheran na sahranu Hamneija?

Danas pre 22 sata
Teško je graditi poverenje sa EU i SAD dok istovremeno šaljemo ministre da polažu venac čoveku čiji je režim simbol svega protiv čega se Zapad decenijama bori. Srbija je tako poslala vrednosni signal Evropi i SAD i pokazala limite i kontradiktornosti… »

Vesti dana »