Povezane vesti
"Nemojte me shvatiti pogrešno, ali deca ne donose smisao braku": Najbogatija Srpkinja iznenadila stavom o porodici
Nova pre 24 dana
Jedan od najbogatijih parova na ovim prostorima, Madlena i Filip Cepter, godinama nisu mogli da se ostvare kao roditelji, zbog čega su doneli odluku da usvoje ćerku. Njihova naslednica Ema Cepter usvojena je još kao beba, ali uprkos tome što se njihov… »
"Nemojte me shvatiti pogrešno, ali deca ne donose smisao braku" Najbogatiji Srbi usvojili ćerku pa priznali: Najlepše je kad…
Kurir pre 25 dana
Poznati beogradski bračni i biznis par koji je napravio imperiju u Švajcarskoj - Filip i Madlena Cepter imaju usvojenu ćerku Emu, što zna jako malo ljudi u Srbiji. Ema, koja je u Londonu završila psihologiju, važi za veliku ljubiteljku umetnosti, a njen… »
"Nemojte me shvatiti pogrešno, ali deca ne donose smisao braku" Najbogatiji Srbi usvojili ćerku, pa priznali: "Lepo je kad…
Blic pre 25 dana
Oboje smatraju da ih je Emino prisustvo učinilo boljim ljudima i unelo ljubav u njihove živote. Filip i Madlena venčali su se u snežnoj Kozarskoj Dubici, a ona to opisuje kao seosku svadbu Filip Cepter važi za jednog od najbogatijih Srba, a njegova… »
Vesti dana »
Mali objavio važnu informaciju za penzionere! Ministar saopštio detalje o turističkim vaučerima od 10.000 dinara, pa najavio nove isplate
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih
(Foto, video) Kijev u plamenu, nebo prekrio crni dim! Brutalan ruski udar usred noći balističkim raketama: Prizori kao, broje se mrtvi, ljudi ostali živi zarobljeni
Blic pre 1 minutjoš 21 povezana
Infantino odustao od prodaje FIFA takmičenja: Nećemo podele, moramo da se ujedinimo
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 18 povezanih
Borislav Nikolić za Telegraf pred veliki debi u UFC: "Uspeo sam da ga isprovociram, dobićete nasilje..."
Telegraf pre 31 minutajoš 14 povezanih
Napulj se tresao: Snažan zemljotres pogodio vulkansku oblast, 21 osoba povređena - saobraćaj obustavljen
Euronews pre 16 minutajoš 12 povezanih