Povezane vesti

"Nemojte me shvatiti pogrešno, ali deca ne donose smisao braku": Najbogatija Srpkinja iznenadila stavom o porodici

"Nemojte me shvatiti pogrešno, ali deca ne donose smisao braku": Najbogatija Srpkinja iznenadila stavom o porodici

Nova pre 1 dan
Jedan od najbogatijih parova na ovim prostorima, Madlena i Filip Cepter, godinama nisu mogli da se ostvare kao roditelji, zbog čega su doneli odluku da usvoje ćerku. Njihova naslednica Ema Cepter usvojena je još kao beba, ali uprkos tome što se njihov… »
"Nemojte me shvatiti pogrešno, ali deca ne donose smisao braku" Najbogatiji Srbi usvojili ćerku pa priznali: Najlepše je kad…

"Nemojte me shvatiti pogrešno, ali deca ne donose smisao braku" Najbogatiji Srbi usvojili ćerku pa priznali: Najlepše je kad…

Kurir pre 1 dan
Poznati beogradski bračni i biznis par koji je napravio imperiju u Švajcarskoj - Filip i Madlena Cepter imaju usvojenu ćerku Emu, što zna jako malo ljudi u Srbiji. Ema, koja je u Londonu završila psihologiju, važi za veliku ljubiteljku umetnosti, a njen… »
"Nemojte me shvatiti pogrešno, ali deca ne donose smisao braku" Najbogatiji Srbi usvojili ćerku, pa priznali: "Lepo je kad…

"Nemojte me shvatiti pogrešno, ali deca ne donose smisao braku" Najbogatiji Srbi usvojili ćerku, pa priznali: "Lepo je kad…

Blic pre 1 dan
Oboje smatraju da ih je Emino prisustvo učinilo boljim ljudima i unelo ljubav u njihove živote. Filip i Madlena venčali su se u snežnoj Kozarskoj Dubici, a ona to opisuje kao seosku svadbu Filip Cepter važi za jednog od najbogatijih Srba, a njegova… »

Vesti dana »