Povezane vesti
"Srećan sam što je Brazil ispao, samo kukaju!" Lotar Mateus nije krio oduševljenje
Večernje novosti pre 1 dan
Legendarni nemački fudbaler Lotar Mateus priznao je da je srećan što je Brazil eliminisan sa Svetskog prvenstva. Foto: Julia Rahn / imago sportfotodienst / Profimedia "Drago mi je što Brazil nije igrao. Jednostavno više ne mogu da podnesem njihovo… »
Nemačka legenda: "Drago mi je što je Brazil ispao - nisam mogao da podnesem kukanje"
B92 pre 1 dan
Legendarni nemački fudbaler Lotar Mateus priznao je da je srećan što je Brazil eliminisan sa Svetskog prvenstva. Takođe je optužio Nejmara da je stavio svoj ego ispred uspeha tima tokom eliminacije tima od Norveške u osmini finala, prenosi Goal.com. U… »
"Ne mogu očima da vidim to kukanje! Radujem se krahu Brazila!" Nejmar i ekipa na žestokom udaru posle bruke na Mundijalu!
Kurir pre 1 dan
Senzacionalna eliminacija Brazila u osmini finala Svetskog prvenstva od selekcije Norveške obradovala je legendarnog nemačkog fudbalera Lotara Mateusa (65). Nekadašnjem asu je izuzetno smetalo ponašanje izabranika Karla Anćelotija, sa posebnim akcentom… »
"Samo kad je Brazil ispao, ono ne može da se gleda": Mateusu se smučili ponašanjem, Nejmara posebno opleo
Mondo pre 1 dan
Legenda nemačkog i svetskog fudbala Lotar Mateus (65) raduje se zbog eliminacije Brazila sa Svetskog prvenstva u osmini finala protiv Norveške. Smetalo mu je kako se ponašaju igrači Karla Anćelotija, a posebno kako to radi najveća zvezda ekipe, Nejmar… »
Vesti dana »
Britanac priredio pravu senzaciju: Od dobijanja specijalne pozivnice do polufinala Vimbldona
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Košarkašice Srbije do 20 godina bez plasmana u četvrtfinale Evrospkog prvenstva
Danas pre 4 satijoš 1 povezana