Povezane vesti

Pevač ne dozvoljava ženi da dira njegov telefon telefon! „Imam 15.000 slika i poruke, svašta nešto“

Pevač ne dozvoljava ženi da dira njegov telefon telefon! „Imam 15.000 slika i poruke, svašta nešto“

Svet & Skandal pre 42 minuta
Pitanje privatnosti u modernim vezama i brakovima oduvek izaziva oprečna mišljenja, a jedna od najosetljivijih tema svakako je proveravanje partnerovog mobilnog telefona. O ovom fenomenu nedavno je otvoreno govorio pevač Uroš Živković, koji je tokom… »
"Imam 15.000 slika, šta ako mi je drug poslao neku ribu?": Uroš Živković priznao da ne da ženi da mu pipne telefon

"Imam 15.000 slika, šta ako mi je drug poslao neku ribu?": Uroš Živković priznao da ne da ženi da mu pipne telefon

Mondo pre 4 sati
Pevač Uroš Živković, koji je svojevremeno razbesneo izjavom " da je našao ženu da mu podiže decu i brine o kući", već nekoliko godina je u braku sa astraktivnom Jovanom. Par se nedavno ostvario u ulozi roditelja, ali uprkos tome, on joj ne dozvoljava da… »
Naš folker ne dozvoljava ženi da mu dira telefon: "Imam 15.000 slika, možda mi je drug poslao..."

Naš folker ne dozvoljava ženi da mu dira telefon: "Imam 15.000 slika, možda mi je drug poslao..."

Nova pre 9 sati
Poznati folker Uroš Živković dospeo je u centar pažnje zbog komentara o poštovanju privatnosti i poverenju u braku. Uroš je već nekoliko godina u braku sa suprugom Jovanom sa kojom je dobio i sina, ali uprkos tome, on joj ne dozvoljava da "vrine" u… »
Naš pevač (26) ne dozvoljava da mu žena dira telefon: "Imam 15.000 slika i poruke, svašta nešto"

Naš pevač (26) ne dozvoljava da mu žena dira telefon: "Imam 15.000 slika i poruke, svašta nešto"

Blic pre 9 sati
Naglašava da to nema veze sa sumnjom u vernost već sa poštovanjem ličnog ličnog prostora. Ističe da ne voli kada mu neko dira mobilni telefon i da ima pravo na svoju privatnost. Pitanje privatnosti u modernim vezama i brakovima oduvek izaziva oprečna… »

Vesti dana »