Povezane vesti
"Čuvajte se ljudi..." Radi Manojlović otkazan nastup, hitno se oglasila i otkrila razlog: Jako mi je žao...
Kurir pre 20 sati
Pevačica Rada Manojlović danas je trebalo da nastupi na Goliji, ali je manifestacija na kojoj je bila najavljena otkazana zbog velike tragedije koja je pogodila ovo područje. Tim povodom, pevačica se oglasila na društvenim mrežama i izrazila saučešće… »
Radi odmah otkazan nastup nakon stravične nesreće na Goliji: Oglasila se i obratila javnosti
Mondo pre 20 sati
Pevačica Rada Manojlović trebalo je da nastupi na Goliji danas, međutim, manifestacija na kojoj je trebalo da zapeva je otkazana zbog teške tragedije koja je pogodila ovo mesto. Pevačica se oglasila na mrežama i uputila saučešće porodicama nastradalih u… »
Radi Manojlović otkazan nastup zbog tragedije, pevačica se odmah oglasila: "Neizmerno mi je žao"
Telegraf pre 20 sati
Rada Manojlović otkazala je nastup na Goliji koji je bio zakazan za večeras zbog tragedije koja se dogodila kada je petnaestogodišnji Dušan V. iz Novog Pazara izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu ka Goliji. Pevačica se… »
"Jako mi je žao": Zbog tragedije otkazan nastup Rade Manojlović
Nova pre 21 sat
Rada Manojlović je imala zakazan nastup na Goliji za večeras, ali je morala da ga otkaže. Naime, trebalo je da Rada bude deo manifestacije "Sa Golije kolo se vije", ali je događaj otkazan zbog teške saobraćajne nesreće koja je potresla ovaj kraj… »
"Jako mi je žao" Radi Manojlović otkazan nastup, hitno se oglasila i otkrila razlog: "Čuvajte se ljudi"
Blic pre 21 sat
Nastup pevačice Rade Manojlović na Goliji je otkazan zbog tragične saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom. Rada je izrazila saučešće porodicama nastradalih i poželela brz oporavak povređenima putem društvenih mreža. Pevačica Rada Manojlović trebalo je da… »
Vesti dana »
'Primirje je završeno': Amerika i Iran razmenjuju vatru, Tramp nazvao iranske vođe 'ludacima'
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane
Evropski indeksi u padu, nafta Brent poskupela na više od 76$ nakon udara SAD na Iran
RTV pre 3 satajoš 23 povezane
'Ovo nije normalno': Đoković posle maratonskog meča ušao u polufinale Vimbldona
BBC News pre 47 minutajoš 39 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Ormuski moreuz ponovo žarište - posle napada na tankere SAD izvele udare na Iran
RTV pre 2 satajoš 25 povezanih