Povezane vesti
Real nastavlja čistku - još jedan igrač napušta Madrid
B92 pre 21 dana
Košarkaški klub Real Madrid nastavlja sa rekonstrukcijom tima za narednu sezonu, a novo ime koje neće biti deo ekipe pod vođstvom trenera Pedra Martinesa jeste ukrajinski centar Aleks Len. Len je u Madrid stigao u oktobru prošle godine, nakon čak 12… »
Odlazak nije bio kraj: Panatinaikos ponovo spojio svoje legende – Obradović dočekao ikonu kluba!
Hot sport pre 21 dana
Jedan od najvećih igrača u istoriji kluba vraća se tamo gde je ostavio neizbrisiv trag! Panatinaikos je ozvaničio veliki povratak – Dimitris Dijamantidis ponovo će biti deo zelenih, kluba sa kojim je ispisao najvažnije stranice svoje karijere. Legendarni… »
Obradović i Dijamantidis ponovo sarađuju: Panatinaikos okupio legende kluba
RTS pre 21 dana
Jedan od najvećih igrača u istoriji evropske košarke, Dimitris Dijamantidis, ponovo je deo Panatinaikosa, saopštio je atinski klub. Za sada nije poznato koju će funkciju obavljati, ali će biti deo sportskog sistema višestrukog prvaka Evrope. Dijamantidis… »
Legenda se vratila u Panatinaikos, Obradović dobio veliko pojačanje - odmah reagovala Evroliga
Nova pre 21 dana
Dimitris Dijamantidis, legendarni grčki košarkaš, vratio se u Panatinaikos i biće veliko pojačanje za trenera Željka Obradovića, samo iz malo drugačije uloge od one koju je imao na terenu. Željko je bio trener "zelenih" od 1999. do 2012. godine, dok je… »
Panatinaikos nastavio da okuplja svoje legende
B92 pre 21 dana
Legendarni grčki košarkaš Dimitris Dijamantidis zvanično se vratio u Panatinaikos, gde će obavljati rukovodeću funkciju. Panatinaikos nastavlja da okuplja legende iz svoje najslavnije ere. Posle povratka Željka Obradovića na klupu atinskog velikana i… »
Legenda stigla kod Željka Obradovića: Ne zna se šta će raditi, ali je vžano da je "kod kuće"
Telegraf pre 21 dana
Košarkaški klub Panatinaikos je vratio ovog leta vratio u klub Željka Obradovića, napravili su pravi bum, ali očigledno ne nameravaju da stanu na tome. Osim njega, vratio se i legendarni Majk Baptist, ali vraća se i još veća legenda - Dimitris… »
"Važno mi je što ću raditi za Željkom": Legenda se zbog Obradovića vratila u Panatinaikos
Mondo pre 21 dana
Dimitris Dijamantidis se vratio u Panatinaikos na poziv Željka Obradovića. Imaće novu ulogu u timu, koja još nije zvanično saopštena. Ali, ono što jeste zvanično potvrđeno jeste da se vratio i da je ponovo kući. Na mestu na kom je kao igrač nosio dres 12… »
Dijamantidis se vratio kući!
Sport klub pre 21 dana
Kao što je bilo očekivano dolaskom Željka Obradovića u Panatinaikos, Dimitris Dijamantidis vratio se u Panatinaikos. Sada u administrativnoj ulozi koju nije hteo da definiše. „Zaista sam srećan što se vraćam u Panatinaikos. Imam osećaj da sam se vratio… »
Obradović doveo "kralja" zelenog dela Atine: Dimitris Dijamantidis se vratio u Panatinaikos!
Večernje novosti pre 21 dana
Željko Obradović se vratio u Panatinaikos pre nekoliko dana, a za njim je došao i legenda ovog kluba, Dimitris Dijamantidis. Međutim, nije definisana njegova pozicija u klubu. Dimitrije Vasiljevic / Alamy / Profimedia „Zaista sam srećan što se vraćam u… »
Vesti dana »
'Najjači zemljotres koji sam doživeo': Najmanje 13 žrtava u Japanu, traga se za nestalima
BBC News pre 1 satjoš 31 povezana
Rusija raspisala poternicu za osnivačem Telegrama Pavelom Durovom
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 28 povezanih