Повезане вести

Реал наставља чистку - још један играч напушта Мадрид

Реал наставља чистку - још један играч напушта Мадрид

Б92 пре 9 сати
Кошаркашки клуб Реал Мадрид наставља са реконструкцијом тима за наредну сезону, а ново име које неће бити део екипе под вођством тренера Педра Мартинеса јесте украјински центар Алекс Лен. Лен је у Мадрид стигао у октобру прошле… »
Одлазак није био крај: Панатинаикос поново спојио своје легенде – Обрадовић дочекао икону клуба!

Одлазак није био крај: Панатинаикос поново спојио своје легенде – Обрадовић дочекао икону клуба!

Хот спорт пре 15 сати
Један од највећих играча у историји клуба враћа се тамо где је оставио неизбрисив траг! Панатинаикос је озваничио велики повратак – Димитрис Дијамантидис поново ће бити део зелених, клуба са којим је исписао најважније странице… »
Обрадовић и Дијамантидис поново сарађују: Панатинаикос окупио легенде клуба

Обрадовић и Дијамантидис поново сарађују: Панатинаикос окупио легенде клуба

РТС пре 15 сати
Један од највећих играча у историји европске кошарке, Димитрис Дијамантидис, поново је део Панатинаикоса, саопштио је атински клуб. За сада није познато коју ће функцију обављати, али ће бити део спортског система вишеструког… »
Легенда се вратила у Панатинаикос, Обрадовић добио велико појачање - одмах реаговала Евролига

Легенда се вратила у Панатинаикос, Обрадовић добио велико појачање - одмах реаговала Евролига

Нова пре 16 сати
Димитрис Дијамантидис, легендарни грчки кошаркаш, вратио се у Панатинаикос и биће велико појачање за тренера Жељка Обрадовића, само из мало другачије улоге од оне коју је имао на терену. Жељко је био тренер "зелених" од 1999… »
Панатинаикос наставио да окупља своје легенде

Панатинаикос наставио да окупља своје легенде

Б92 пре 15 сати
Легендарни грчки кошаркаш Димитрис Дијамантидис званично се вратио у Панатинаикос, где ће обављати руководећу функцију. Панатинаикос наставља да окупља легенде из своје најславније ере. После повратка Жељка Обрадовића на… »
Легенда стигла код Жељка Обрадовића: Не зна се шта ће радити, али је вжано да је "код куће"

Легенда стигла код Жељка Обрадовића: Не зна се шта ће радити, али је вжано да је "код куће"

Телеграф пре 15 сати
Кошаркашки клуб Панатинаикос је вратио овог лета вратио у клуб Жељка Обрадовића, направили су прави бум, али очигледно не намеравају да стану на томе. Осим њега, вратио се и легендарни Мајк Баптист, али враћа се и још већа… »
"Важно ми је што ћу радити за Жељком": Легенда се због Обрадовића вратила у Панатинаикос

"Важно ми је што ћу радити за Жељком": Легенда се због Обрадовића вратила у Панатинаикос

Мондо пре 16 сати
Димитрис Дијамантидис се вратио у Панатинаикос на позив Жељка Обрадовића. Имаће нову улогу у тиму, која још није званично саопштена. Али, оно што јесте званично потврђено јесте да се вратио и да је поново кући. На месту на ком… »
Дијамантидис се вратио кући!

Дијамантидис се вратио кући!

Спорт клуб пре 16 сати
Као што је било очекивано доласком Жељка Обрадовића у Панатинаикос, Димитрис Дијамантидис вратио се у Панатинаикос. Сада у административној улози коју није хтео да дефинише. „Заиста сам срећан што се враћам у Панатинаикос. Имам… »
Обрадовић довео "краља" зеленог дела Атине: Димитрис Дијамантидис се вратио у Панатинаикос!

Обрадовић довео "краља" зеленог дела Атине: Димитрис Дијамантидис се вратио у Панатинаикос!

Вечерње новости пре 16 сати
Жељко Обрадовић се вратио у Панатинаикос пре неколико дана, а за њим је дошао и легенда овог клуба, Димитрис Дијамантидис. Међутим, није дефинисана његова позиција у клубу. Димитрије Васиљевиц / Алами / Профимедиа „Заиста сам… »

Вести дана »