Povezane vesti
Obradović bez lažne skromnosti: „Smatram sebe trenerom za Evroligu – Hapoel će biti jači nego prethodnih godina!“
Hot sport pre 1 sat
Veruje da Hapoel može da napravi ozbiljne rezultate! Posle rastanka sa Crvenom zvezdom, Saša Obradović brzo je pronašao novi angažman. Srpski trener preuzeo je Hapoel iz Jerusalima, a na predstavljanju u Izraelu nije krio koliko očekuje od nove sredine… »
Obradović otvorio karte na predstavljanju: "Pripadam Evroligi, zato sam ovde"
Mondo pre 1 sat
Doskorašnji trener Crvene zvezde Saša Obradović predstavljen je u novom klubu. U sezoni pred nama rođeni Beograđanin vodiće Hapoel iz Jerusalima, a na konferenciji za medije govorio je o svojim, ali i ambicijama kluba. "Zahvalan sam na ukazanom poverenju… »
Oglasio se Saša Obradović: Smatram sebe trenerom za Evroligu...
Kurir pre 1 sat
Doskorašnji stručnjak Crvene zvezde objasnio je razloge dolaska u Izrael i ciljevima koje ima sa novim klubom. "Zahvalan sam na prilici koju sam dobio. Verujem da mogu da izgradim nešto kvalitetno, kao što sam to mnogo puta radio u prošlosti.Srećan sam… »
Obradović: "Smatram sebe trenerom za Evroligu - garantujem da ćemo igrati agresivno"
B92 pre 2 sata
Saša Obradović je predstavljen kao novi trener Hapoela iz Jerusalima i tim povodom je održao konferenciju za medije. Doskorašnji stručnjak Crvene zvezde govorio je o razlozima dolaska u Izrael i ciljevima koje ima sa novim klubom. "Zahvalan sam na… »
Vesti dana »
Le Pen može da se kandiduje na izborima, ali mora da nosi nanogvicu
BBC News pre 1 satjoš 38 povezanih
Hvatanje zaleta za poslednji voz: Može li ubrzano usvajanje zakona Srbiji doneti evropski novac iz Plana rasta i konačno otvaranje Klastera 3
Insajder pre 1 satjoš 37 povezanih
Ko je biznismen optužen za pranje 72 miliona? Papić pod lupom 3 tužilaštva, svedočio u slučaju Belivuk, sa Bobom prodavao jahtu, ženi mu oduzeli lux torbe...
Kurir pre 2 satajoš 29 povezanih
Novi napad u Ormuskom moreuzu! Tanker pogođen neidentifikovanom raketom
Kurir pre 1 satjoš 33 povezane
Tramp progovorio o odnosu sa Meloni: Dopada mi se Đorđa, dobra je osoba, ali...
NIN pre 19 minutajoš 23 povezane