Povezane vesti
Obradović bez lažne skromnosti: „Smatram sebe trenerom za Evroligu – Hapoel će biti jači nego prethodnih godina!“
Hot sport 07.07.2026
Veruje da Hapoel može da napravi ozbiljne rezultate! Posle rastanka sa Crvenom zvezdom, Saša Obradović brzo je pronašao novi angažman. Srpski trener preuzeo je Hapoel iz Jerusalima, a na predstavljanju u Izraelu nije krio koliko očekuje od nove sredine… »
Oglasio se Saša Obradović: Smatram sebe trenerom za Evroligu...
Kurir 07.07.2026
Doskorašnji stručnjak Crvene zvezde objasnio je razloge dolaska u Izrael i ciljevima koje ima sa novim klubom. "Zahvalan sam na prilici koju sam dobio. Verujem da mogu da izgradim nešto kvalitetno, kao što sam to mnogo puta radio u prošlosti.Srećan sam… »
Obradović otvorio karte na predstavljanju: "Pripadam Evroligi, zato sam ovde"
Mondo 07.07.2026
Doskorašnji trener Crvene zvezde Saša Obradović predstavljen je u novom klubu. U sezoni pred nama rođeni Beograđanin vodiće Hapoel iz Jerusalima, a na konferenciji za medije govorio je o svojim, ali i ambicijama kluba. "Zahvalan sam na ukazanom poverenju… »
Obradović: "Smatram sebe trenerom za Evroligu - garantujem da ćemo igrati agresivno"
B92 07.07.2026
Saša Obradović je predstavljen kao novi trener Hapoela iz Jerusalima i tim povodom je održao konferenciju za medije. Doskorašnji stručnjak Crvene zvezde govorio je o razlozima dolaska u Izrael i ciljevima koje ima sa novim klubom. "Zahvalan sam na… »
Vesti dana »
Troje dece ostalo bez noge, dečak u komi! Horor u Cazinu - pokosio ih pijani vozač
Kurir pre 11 minutajoš 2 povezane
Adria News Network oglasio se o prestanku emitovanja emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ na televiziji Nova S
Danas pre 2 satajoš 1 povezana