Povezane vesti

Haos u Tivtu! Vlasnik hotela ušao u sukob sa turistima - vikao ih i isterivao sa plaže, a hteo i da ih bije: "Ovo je moje…

Haos u Tivtu! Vlasnik hotela ušao u sukob sa turistima - vikao ih i isterivao sa plaže, a hteo i da ih bije: "Ovo je moje…

Blic pre 1 dan
Na plaži Seljanovo u Tivtu došlo je do sukoba između grupe turista i vlasnika hotela zbog prava korišćenja plaže Na snimku, vlasnik insistira da je plaža deo njegovog objekta i udaljava turiste, što je izazvalo burne reakcije prisutnih i na društvenim… »
Neverovatno: Vlasnik hotela u Crnoj Gori izbacio turiste s plaže! Vikao, pa pukao: Izlazite napolje

Neverovatno: Vlasnik hotela u Crnoj Gori izbacio turiste s plaže! Vikao, pa pukao: Izlazite napolje

Telegraf pre 1 dan
Neverovatna neprijatnost zadesila je kupače na plaži Seljanovo u Tivtu pošto je vlasnik obližnjeg hotela insistirao da ih izbaci zato što su se našli na njegovom posedu. Ljudi koji su papreno platili boravak na ležaljkama i piće, opravdano su bili… »
Vlasnik hotela urlao na goste: Žestoka svađa na plaži u Tivtu obišla region, turisti ostali u šoku! (video)

Vlasnik hotela urlao na goste: Žestoka svađa na plaži u Tivtu obišla region, turisti ostali u šoku! (video)

Večernje novosti pre 1 dan
RASPRAVA na plaži Seljanovo u Tivtu postala je viralna, a društvene mreže preplavili su komentari o odnosu prema turistima i korišćenju plaža na crnogorskom primorju. Foto: Cavan Images, Cavan Images/Alamy/Profimedia Nova neprijatna scena sa crnogorskog… »
"Ovo je moje, izlazite": Skandal na crnogorskoj plaži, vlasnik hotela urlao na turiste

"Ovo je moje, izlazite": Skandal na crnogorskoj plaži, vlasnik hotela urlao na turiste

Mondo pre 1 dan
Vlasnik jednog hotela izbacio je turiste sa plaže Seljanovo u Tivtu. Snimak svađe munjevito se proširio društvenim mrežama i ponovo pokrenuo lavinu komentara o ponašanju prema turistima na crnogorskom primorju. Dok ogorčeni gosti tvrde da ih je vlasnik… »

Vesti dana »