Povezane vesti
SSP tvrdi da Zakon o oružju i municiji neće rešiti pucnjave i ubistva na ulicama
Beta pre 21 dana
Poslanik Stranke slobode i pravde (SSP) Goran Petrovic kazao je danas da Zakon o oružju i municiji neće rešiti pucnjave i ubistva na ulicama Srbije, kao i da se kriminal vrši nelegalnim oružjem. "Ja ne verujem da bilo ko u ovj zemlji ima nešto protiv… »
SSP tvrdi da Zakon o oružju i municiji neće rešiti pucnjave i ubistva na ulicama
Serbian News Media pre 21 dana
„Ja ne verujem da bilo ko u ovj zemlji ima nešto protiv podizanja nivoa bezbednosti i odgovornosti svih koji imaju legalno oružje, ali vi to danas namećete kao ključno rešenje problema bezbednosti, a to u suštini nije tačno“, kazao je Petrović u… »
Radio sto plus pre 21 dana
“Ja ne verujem da bilo ko u ovj zemlji ima nešto protiv podizanja nivoa bezbednosti i odgovornosti svih koji imaju legalno oružje, ali vi to danas namećete kao ključno rešenje problema bezbednosti, a to u suštini nije tačno”, kazao je Petrović u… »
Pravo u centar pre 21 dana
„Ja ne verujem da bilo ko u ovj zemlji ima nešto protiv podizanja nivoa bezbednosti i odgovornosti svih koji imaju legalno oružje, ali vi to danas namećete kao ključno rešenje problema bezbednosti, a to u suštini nije tačno“, kazao je Petrović u… »
Vesti dana »
RHMZ: Stiže dugotrajan toplotni talas sa temperaturama oko 40 stepeni
RTV pre 59 minutajoš 26 povezanih
Zemljotres jačine 3,1 stepen kod Sarajeva, stanovnici osetili podrhtavanje tla
RTV pre 54 minutajoš 16 povezanih
4 povređena u dve saobraćajne nesreće: Teška noć za ove 2 grupe Beograđana, Hitnu zvali celu noć
Kurir pre 44 minutajoš 12 povezanih
'Najjači zemljotres koji sam doživeo': Najmanje 13 žrtava u Japanu, traga se za nestalima
Radio 021 pre 4 minutajoš 12 povezanih