Povezane vesti

"Zašto samo jedna osoba nije išla na poligraf?" Nestanak Bojana je misterija i posle 12 godina: "Govorio je da ima da mi kaže…

"Zašto samo jedna osoba nije išla na poligraf?" Nestanak Bojana je misterija i posle 12 godina: "Govorio je da ima da mi kaže…

Blic pre 24 sata
Jedina osoba koja te večeri nije bila na poligrafu je vlasnik kafane u kojoj je Bojan poslednji put viđen, što porodici budi sumnje Iako je u jednoj jami pronađena ljudska kost, nikada nije zvanično potvrđeno da pripada Bojanu Kopreni Navršilo se 12… »
"Govorio je da ima da mi kaže nešto važno, samo jedna osoba nije išla na poligraf" Bojan nestao po izlasku iz kafane, sestra…

"Govorio je da ima da mi kaže nešto važno, samo jedna osoba nije išla na poligraf" Bojan nestao po izlasku iz kafane, sestra…

Kurir pre 1 dan
Navršilo se 12 godina od misterioznog nestanka Bojana Koprene (1988) iz Banjaluke, a porodica i dalje nema nikakve informacije o njegovoj sudbini i ne gubi nadu da će se istina kad tad otkriti! Bojanova sestra Sanja Koprena kaže da se nada da je njen… »

Vesti dana »