Povezane vesti
"Zašto samo jedna osoba nije išla na poligraf?" Nestanak Bojana je misterija i posle 12 godina: "Govorio je da ima da mi kaže…
Blic pre 24 sata
Jedina osoba koja te večeri nije bila na poligrafu je vlasnik kafane u kojoj je Bojan poslednji put viđen, što porodici budi sumnje Iako je u jednoj jami pronađena ljudska kost, nikada nije zvanično potvrđeno da pripada Bojanu Kopreni Navršilo se 12… »
"Govorio je da ima da mi kaže nešto važno, samo jedna osoba nije išla na poligraf" Bojan nestao po izlasku iz kafane, sestra…
Kurir pre 1 dan
Navršilo se 12 godina od misterioznog nestanka Bojana Koprene (1988) iz Banjaluke, a porodica i dalje nema nikakve informacije o njegovoj sudbini i ne gubi nadu da će se istina kad tad otkriti! Bojanova sestra Sanja Koprena kaže da se nada da je njen… »
Vesti dana »
„Sve je to očekivano“ Vučić u Dnevniku RTS-a o klasteru 3: Samo dve-tri zemlje su bile snažno protiv, ne treba previše očajavati, ali žao mi je saboraca koji su vredno radili
Dnevnik pre 1 satjoš 44 povezane
Pajić (PSG) o rezoluciji Evropskog parlamenta: Protiv vlasti Srbije, a ne njenih građana
Beta pre 44 minutajoš 41 povezana
Devojčicu udario auto dok je vozila bicikl, prebačena u Klinički centar u Nišu
Nova pre 1 satjoš 24 povezane
UŽIVO: Ko je favorit po kladionicama, Zlatan proziva „gubitnike“
Sport klub pre 48 minutajoš 48 povezanih
Borko Stefanović iz Strazbura: Rezolucija Evropskog parlamenta veoma negativna poruka vlastima u Srbiji (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 21 povezana