Povezane vesti
"Dve pljuske, dva šamarčića, pa sam mu skakala po trotinetu" Oglasila se žena koja je udarala i psovala dečaka u Šapcu…
Blic pre 1 dan
Žena tvrdi da je prethodno bila verbalno provocirana i opkoljena od strane grupe maloletnika te da je reagovala zbog zaštite prijateljice i njene dece. Ona priznaje da je dečaku udarila dve pljuske preko kacige i polomila mu trotinet, navodeći da je… »
"Lupila sam mu samo 2 šamarčića, ja sam biće više rase": Skandalozna odbrana žene koja je udarila dečaka u Šapcu
Mondo pre 1 dan
Javnost u Srbiji zgrožena je snimkom iz Šapca na kom se vidi kako žena vređa i udara dečaka na igralištu u naselju Trkalište. Dečak na svu sreću nije povređen, a ona se sada oglasila za " Telegraf" i otkrila je svoju stranu priče. Reč je o ženi koja se… »
"Lupila sam mu samo dva šamarčića", Katarina udarila dete uz rasističke uvrede, pa iznela skandaloznu "odbranu"
Telegraf pre 1 dan
Napadnut dečak i njegova majka tvrde da su se uplašili. Video na kome odrasla žena u šabačkom naselju Trkalište nasrće na dečaka, udara ga po glavi, preti mu i izgovara rasističke uvrede, duboko je potresao srpsku javnost. Dečak, srećom, nije fizički… »
Vesti dana »
Britanac priredio pravu senzaciju: Od dobijanja specijalne pozivnice do polufinala Vimbldona
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Košarkašice Srbije do 20 godina bez plasmana u četvrtfinale Evrospkog prvenstva
Danas pre 5 satijoš 1 povezana