Povezane vesti

"Dve pljuske, dva šamarčića, pa sam mu skakala po trotinetu" Oglasila se žena koja je udarala i psovala dečaka u Šapcu…

"Dve pljuske, dva šamarčića, pa sam mu skakala po trotinetu" Oglasila se žena koja je udarala i psovala dečaka u Šapcu…

Blic pre 1 dan
Žena tvrdi da je prethodno bila verbalno provocirana i opkoljena od strane grupe maloletnika te da je reagovala zbog zaštite prijateljice i njene dece. Ona priznaje da je dečaku udarila dve pljuske preko kacige i polomila mu trotinet, navodeći da je… »
"Lupila sam mu samo 2 šamarčića, ja sam biće više rase": Skandalozna odbrana žene koja je udarila dečaka u Šapcu

"Lupila sam mu samo 2 šamarčića, ja sam biće više rase": Skandalozna odbrana žene koja je udarila dečaka u Šapcu

Mondo pre 1 dan
Javnost u Srbiji zgrožena je snimkom iz Šapca na kom se vidi kako žena vređa i udara dečaka na igralištu u naselju Trkalište. Dečak na svu sreću nije povređen, a ona se sada oglasila za " Telegraf" i otkrila je svoju stranu priče. Reč je o ženi koja se… »
"Lupila sam mu samo dva šamarčića", Katarina udarila dete uz rasističke uvrede, pa iznela skandaloznu "odbranu"

"Lupila sam mu samo dva šamarčića", Katarina udarila dete uz rasističke uvrede, pa iznela skandaloznu "odbranu"

Telegraf pre 1 dan
Napadnut dečak i njegova majka tvrde da su se uplašili. Video na kome odrasla žena u šabačkom naselju Trkalište nasrće na dečaka, udara ga po glavi, preti mu i izgovara rasističke uvrede, duboko je potresao srpsku javnost. Dečak, srećom, nije fizički… »

Vesti dana »