Povezane vesti
"Odstranili su mi deo štitne žlezde" Važi za najpozitivniju influenserku, a niko nije znao za njenu borbu: "Na ultrazvuku sam…
Blic pre 12 sati
Nakon operacije i promene životnog stila oseća se zdravije, iako i dalje ima izazove sa energijom i umorom. Rekla je da često dugo priprema materijal na koji publika loše reaguje Influenserka Tara Ristić godinama privlači pažnju javnosti, a na mrežama je… »
"Odstranili su mi deo štitne žlezde": Borba influenserke čiju porodicu obožava cela Srbija
Nova pre 14 sati
Influenserka Tara Ristić privukla je mnogo pažnje svojih šaljivim klipovima u kojima se neretko nađu i najbliži članovi njene porodice. Tara na Instagramu ima više od 200.000 pratilaca, a sve je počelo snimcima iz njenog doma, koji su zbog svoje… »
Vesti dana »
Evropski indeksi u padu, nafta Brent poskupela na više od 76$ nakon udara SAD na Iran
RTV pre 1 satjoš 21 povezana
Rakete lete na Bliskom istoku: Sad brutalno spržile 80 ciljeva u Iranu, Teheran odmah udario na američke baze
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane
Nole nije izgubio meč duži od 5 sati, Janik nije dobio duži od 4
Sport klub pre 12 minutajoš 50 povezanih
Zatišje pred buru: Posle visokih temperatura u Hrvatsku stiže nevreme, poznato i kada
Telegraf pre 6 minutajoš 20 povezanih