Povezane vesti

"Nije mi ni čestitala": Stefan Cekić šokiran ponašanjem Zorice Brunclik u finalu Pinkovih zvezda

"Nije mi ni čestitala": Stefan Cekić šokiran ponašanjem Zorice Brunclik u finalu Pinkovih zvezda

Mondo pre 3 sata
Stefan Cekić pobedio je u " Pinkovim zvezdama" i osvojio nagradu od 30.000 evra i statuu, a u superfinalu se našao i Džan Imamović kojem je mentor bila Zorica Brunclik. Mnogi su komentarisali da Zorica nije čestitala Stefanu pobedu, a sada je takmičar o… »
„Nije mi čestitala, zasmetalo mi je“: Pobednik Pinkovih zvezda zgrožen ponašanjem Zorice Brunclik

„Nije mi čestitala, zasmetalo mi je“: Pobednik Pinkovih zvezda zgrožen ponašanjem Zorice Brunclik

Telegraf pre 3 sata
Pobednik Pinkovih zvezda, Stefan Cekić komentarisao je potez Zorice Brunclik nakon njegove pobede i otkrio da ga je isti uvredio. Naime, u superfinalu se našao i Džan Imamović kojem je mentor bila Zorica Brunclik. Mnogi su komentarisali da Zorica nije… »
"Nije mi čestitala" Pobednik Pinkovih zvezda šokiran ponašanjem Zorice Brunclik u finalu: "Zasmetalo mi je"

"Nije mi čestitala" Pobednik Pinkovih zvezda šokiran ponašanjem Zorice Brunclik u finalu: "Zasmetalo mi je"

Blic pre 11 sati
Celo takmičenje posvetio je preminuloj majci i teško mu je bilo da izvede pesmu posvećenu njoj. Stefan je otkrio da mu je zasmetalo što mu Zorica nije čestitala na pobedi, za razliku od Viki. Stefan Cekić pobedio je u "Pinkovim zvezdama" i osvojio… »

Vesti dana »