Povezane vesti

"Gde god krenem samo me sramoti": Hit dopisivanje Anice Lazić i muža Verice Rakočević

"Gde god krenem samo me sramoti": Hit dopisivanje Anice Lazić i muža Verice Rakočević

Nova pre 5 sati
Veljko Kuzmančević je na društvenim mrežama objavio jednu fotografiju sa svojom suprugom Vericom Rakočević, a jedan detalj je svima zapao za oko. Poznato je da je Veljko strastveni ljubitelj motora, a neretko mu društvo pravi supruga Verica. Njih dvoje… »
"Verica me bruka gde god da krenemo": Prepiska Anice Lazić i Veljka Kuzmančevića zatresla mreže, sve isplivalo u javnost

"Verica me bruka gde god da krenemo": Prepiska Anice Lazić i Veljka Kuzmančevića zatresla mreže, sve isplivalo u javnost

Mondo pre 6 sati
Poznata modna kreatorka Verica Rakočević (78) godinama je u braku sa Veljkom Kuzmančevićem, koji je sada jednom objavom napravio haos na mrežama. Bračni par je krenuo na avanturu motorom, a jedan komentar zaintrigirao je mnoge na društvenim mrežama… »
„Gde god krenem, samo me sramoti“: Poruke Anice Lazić i Veljka Kuzmančevića šokirale javnost, on napao Vericu

„Gde god krenem, samo me sramoti“: Poruke Anice Lazić i Veljka Kuzmančevića šokirale javnost, on napao Vericu

Telegraf pre 7 sati
Verica Rakočivić i njen suprug Veljko Kuzmančević u veoma su bliskim odnosima sa glumicom Anicom Lazić i njenim starijim izabranikom Lazarom Ristovskim. Tako je Anica, morala da prokomentariše novi poduhvat Verice i Veljka, nakon čega se Kuzmančević… »
"Gde god krenem sa Vericom samo me sramoti" Dopisivanje Anice Lazić i Veljka Kuzmančevića uzburkalo mreže: "Ali što ona i na…

"Gde god krenem sa Vericom samo me sramoti" Dopisivanje Anice Lazić i Veljka Kuzmančevića uzburkalo mreže: "Ali što ona i na…

Blic pre 8 sati
Veljko je prokomentarisao Vericu, napisavši da ga stalno 'sramoti' gde god idu. Verica otvoreno govori o značajnoj razlici u godinama između nje i Veljka i smatra da je njihova ljubav nesvakidašnja i iskrena. Poznata modna kreatorka Verica Rakočević (78)… »

Vesti dana »