Povezane vesti
"Ovo je odmazda za bombardovanje brodova": Tramp objavio fotografiju stravične eksplozije iz Irana posle američkih napada
Kurir pre 21 dana
Predsednik SAD Donald Tramp podelio je na svojoj društvenoj mreži Truth Social fotografiju eksplozije iz Irana, nastale posle udara od strane SAD. - Ovo je odmazda za jučerašnji napad Irana na brodove. Ako se to ponovi, posledice će biti daleko teže -… »
"Ovo je odmazda za jučerašnje bombardovanje brodova, biće gore" Tramp upravo podelio jezivu fotografiju iz Irana, pa zapretio…
Večernje novosti pre 21 dana
PREDSEDNIK SAD Donald Tramp podelio je na svojoj društvenoj mreži Truth Social fotografiju eksplozije iz Irana, nastale nakon udara od strane SAD. Foto: TANJUG/AP Photo/Jacquelyn Martin - Ovo je odmazda za jučerašnji napad Irana na brodove. Ako se to… »
Bela kuća pozvala libanskog predsednika Auna u Vašington 21. jula
NIN pre 20 dana
Bela kuća uputila je poziv predsedniku Libana Džozefu Aunu da poseti Sjedinjene Američke Države 21. jula, izjavio je zvaničnik Bele kuće za Rojters. Poziv je usledio nakon što su Izrael i Liban prošlog meseca u Vašingtonu postigli okvirni sporazum posle… »
"Ja sam broj jedan" Tramp se pohvalio - skoro polovina svetske populacije gleda njegove video snimke na ovoj mreži
Večernje novosti pre 20 dana
PREDSEDNIK SAD Donald Tramp tvrdi da je približno polovina svetske populacije gledala njegove video snimke na TikToku. Foto: Tanjug/Jacquelyn Martin (STF) - Ja sam broj jedan na TikToku. Imao sam oko četiri milijarde pregleda ili tako nešto - rekao je… »
Predsednik Libana hitno pozvan u Vašington: Evo kada će se sastati sa američkim zvaničnicima
Večernje novosti pre 20 dana
BELA kuće uputila je poziv predsedniku Libana Džozefu Aunu da poseti Sjedinjene Američke Države 21. jula, izjavio je zvaničnik Bele kuće za Rojters. Foto Tanjug/AP/Alex Brandon Poziv je usledio nakon što su Izrael i Liban prošlog meseca u Vašingtonu… »
Bela kuća pozvala libanskog predsednika Auna u Vašington 21. jula
Euronews pre 21 dana
Bela kuća uputila je poziv predsedniku Libana Džozefu Aunu da poseti Sjedinjene Američke Države 21. jula, izjavio je zvaničnik Bele kuće za Rojters. Poziv je usledio nakon što su Izrael i Liban prošlog meseca u Vašingtonu postigli okvirni sporazum posle… »
Vesti dana »
RHMZ: Stiže dugotrajan toplotni talas sa temperaturama oko 40 stepeni
RTV pre 50 minutajoš 26 povezanih
Zemljotres jačine 3,1 stepen kod Sarajeva, stanovnici osetili podrhtavanje tla
RTV pre 45 minutajoš 15 povezanih
Hitna pomoć: Četvoro lakše povređenih u dve saobraćajne nezgode noćas u Beogradu
Pravo u centar pre 1 satjoš 12 povezanih
Skupština Srbije: Treći dan zasedanja, nastavlja se rasprava o nepoverenju Vladi
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih