Povezane vesti

"Ovo je odmazda za bombardovanje brodova": Tramp objavio fotografiju stravične eksplozije iz Irana posle američkih napada

"Ovo je odmazda za bombardovanje brodova": Tramp objavio fotografiju stravične eksplozije iz Irana posle američkih napada

Kurir pre 21 dana
Predsednik SAD Donald Tramp podelio je na svojoj društvenoj mreži Truth Social fotografiju eksplozije iz Irana, nastale posle udara od strane SAD. - Ovo je odmazda za jučerašnji napad Irana na brodove. Ako se to ponovi, posledice će biti daleko teže -… »
"Ovo je odmazda za jučerašnje bombardovanje brodova, biće gore" Tramp upravo podelio jezivu fotografiju iz Irana, pa zapretio…

"Ovo je odmazda za jučerašnje bombardovanje brodova, biće gore" Tramp upravo podelio jezivu fotografiju iz Irana, pa zapretio…

Večernje novosti pre 21 dana
PREDSEDNIK SAD Donald Tramp podelio je na svojoj društvenoj mreži Truth Social fotografiju eksplozije iz Irana, nastale nakon udara od strane SAD. Foto: TANJUG/AP Photo/Jacquelyn Martin - Ovo je odmazda za jučerašnji napad Irana na brodove. Ako se to… »
Bela kuća pozvala libanskog predsednika Auna u Vašington 21. jula

NIN pre 20 dana
Bela kuća uputila je poziv predsedniku Libana Džozefu Aunu da poseti Sjedinjene Američke Države 21. jula, izjavio je zvaničnik Bele kuće za Rojters. Poziv je usledio nakon što su Izrael i Liban prošlog meseca u Vašingtonu postigli okvirni sporazum posle… »
"Ja sam broj jedan" Tramp se pohvalio - skoro polovina svetske populacije gleda njegove video snimke na ovoj mreži

"Ja sam broj jedan" Tramp se pohvalio - skoro polovina svetske populacije gleda njegove video snimke na ovoj mreži

Večernje novosti pre 20 dana
PREDSEDNIK SAD Donald Tramp tvrdi da je približno polovina svetske populacije gledala njegove video snimke na TikToku. Foto: Tanjug/Jacquelyn Martin (STF) - Ja sam broj jedan na TikToku. Imao sam oko četiri milijarde pregleda ili tako nešto - rekao je… »
Predsednik Libana hitno pozvan u Vašington: Evo kada će se sastati sa američkim zvaničnicima

Predsednik Libana hitno pozvan u Vašington: Evo kada će se sastati sa američkim zvaničnicima

Večernje novosti pre 20 dana
BELA kuće uputila je poziv predsedniku Libana Džozefu Aunu da poseti Sjedinjene Američke Države 21. jula, izjavio je zvaničnik Bele kuće za Rojters. Foto Tanjug/AP/Alex Brandon Poziv je usledio nakon što su Izrael i Liban prošlog meseca u Vašingtonu… »

Euronews pre 21 dana
Bela kuća uputila je poziv predsedniku Libana Džozefu Aunu da poseti Sjedinjene Američke Države 21. jula, izjavio je zvaničnik Bele kuće za Rojters. Poziv je usledio nakon što su Izrael i Liban prošlog meseca u Vašingtonu postigli okvirni sporazum posle… »

Vesti dana »