Povezane vesti
"Bila sam ljubavnica, imao je ženu i decu": Srpska voditeljka šokirala priznanjem, isplivali detalji iz prošlosti
Mondo pre 19 sati
Voditeljka Nataša Aksentijević, koja je u javnosti prepoznatljiva po tome što uvek otvoreno govori o svom životu, iznenadila je mnoge iskrenim priznanjem o greškama iz svoje prošlosti. Naime, ona je otkrila da je u mlađim danima bila u vezi sa oženjenim… »
"Voleli su svi da im budem ljubavnica" Voditeljka otvorila dušu o emotivnom životu: Imao je ženu i decu!
Kurir pre 20 sati
Voditeljka Nataša Aksentijević poznata je po tome da otvoreno govori o svom životu, a jednom prilikom iznenadila je javnost iskrenim priznanjem da je kao mlađa bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Govoreći o tom periodu života, Nataša nije krila da je… »
"Bila sam ljubavnica, imao je ženu i decu" Srpska voditeljka (45) priznala sve o aferama: "Muž mi sve oprašta"
Blic pre 20 sati
Nataša Aksentijević je otvoreno priznala da je u mladosti bila ljubavnica oženjenog muškarca. Ističe da tada nije razmišljala kao danas i da je bila mlada i zgodna. Voditeljka Nataša Aksentijević, koja je u javnosti prepoznatljiva po tome što uvek… »
"Voleli su svi da im budem druga" Naša voditeljka priznala da je bila ljubavnica: "Imao je ženu i decu"
Telegraf pre 21 sat
Voditeljka Nataša Aksentijević poznata je po tome da otvoreno govori o svom životu, a jednom prilikom iznenadila je javnost iskrenim priznanjem da je kao mlađa bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Govoreći o tom periodu života, Nataša nije krila da je… »
Vesti dana »
Vrućine i nepogode, od sparine će teško da se diše: Rhmz vremenska prognoza dan po dan, evo šta nas čeka do sredine jula
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
Na današnji dan: Umro tvorac žileta, Tajson protivnika ugrizao za uvo, EP osudio zločin u Srebrenici
Radio 021 pre 24 minutajoš 3 povezane